/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
birkesaft
Fra : tpjevser
Vist : 4111 gange
100 point
Dato : 04-03-07 20:09

vi har bestemt at prøve at tappe vores birketræ i år. hvad gør vi ved saften? skal den sødes, fortyndes op eller andet, hvis den skal bruges som saft?
hilsen
runa

 
 
Kommentar
Fra : Olesen-50


Dato : 04-03-07 20:14


Scroll lidt ned på siden, til der i overskriften står Birk

http://hjem.get2net.dk/rodzonen/ulvshalelinks1.html

Kommentar
Fra : transor


Dato : 04-03-07 20:16

Det hedder birkevand og er i realiteten praktisk taget rent vand, som birketræets rødder har suget ud af jorden og som med vedkarene er på vej op til bladene .

Det er en ren trossag om sådan noget vand skulle have en særlig effekt.

Hvis du vil gemme det til madlavning, skal det konserveres på en eller anden måde. Frysning er nok mest skånsomt.

sagsmæssigt er det nærmest som lidt fadt blødt postevand, hvis man ikke tilsætter noget.

Kommentar
Fra : ans


Dato : 04-03-07 21:33
Accepteret svar
Fra : ans

Modtaget 100 point
Dato : 04-03-07 21:38
Godkendelse af svar
Fra : tpjevser


Dato : 04-03-07 22:09

Tak for svaret ans.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177417
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407870
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste