/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Franske flütes
Fra : Vidal


Dato : 20-08-11 20:58


Jeg har set forskellie opskrifter, men de bliver altid
for massive. Er der nogen, der kender hemmeligheden på
et let, sprødt sydfransk flûtes-brød.

Kan det mon overhovedet hjemmebages?

--
Venlig hilsen,

Vidal

 
 
Emil (20-08-2011)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 20-08-11 21:12

Vidal <vidal@webspeed.dk> wrote:

>
>Jeg har set forskellie opskrifter, men de bliver altid
>for massive. Er der nogen, der kender hemmeligheden på
>et let, sprødt sydfransk flûtes-brød.
>
>Kan det mon overhovedet hjemmebages?

Sagtens. Du skal blot lade gæren gøre rørearbejdet:
<http://www.kingarthurflour.com/recipes/the-almost-no-knead-baguette-recipe>
Det bliver perfekt HVER gang!


m.v.h. Emil

Cykelsmeden (20-08-2011)
Kommentar
Fra : Cykelsmeden


Dato : 20-08-11 21:21

Den 20-08-2011 22:12, Emil skrev:
>> >Kan det mon overhovedet hjemmebages?
> Sagtens. Du skal blot lade gæren gøre rørearbejdet:
> <http://www.kingarthurflour.com/recipes/the-almost-no-knead-baguette-recipe>
> Det bliver perfekt HVER gang!
>
>
> m.v.h. Emil
skal de ikke også sprøjtes med vand?

//finn

Emil (20-08-2011)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 20-08-11 21:30

Cykelsmeden <afsender@not2old.dk> wrote:

>skal de ikke også sprøjtes med vand?


Jo, det står også i opskriften:

13) Spritz the baguette heavily with warm water, and bake until a very
deep golden brown, 25 to 30 minutes. Remove from the oven and cool on
a rack.


m.v.h. Emil

Vidal (21-08-2011)
Kommentar
Fra : Vidal


Dato : 21-08-11 10:00

Den 20-08-2011 22:12, Emil skrev:
> Vidal<vidal@webspeed.dk> wrote:
>
>>
>> Jeg har set forskellie opskrifter, men de bliver altid
>> for massive. Er der nogen, der kender hemmeligheden på
>> et let, sprødt sydfransk flûtes-brød.
>>
>> Kan det mon overhovedet hjemmebages?
>
> Sagtens. Du skal blot lade gæren gøre rørearbejdet:
> <http://www.kingarthurflour.com/recipes/the-almost-no-knead-baguette-recipe>
> Det bliver perfekt HVER gang!

Tak, det vil jeg afprøve.

--
Venlig hilsen,

Vidal

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177416
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407858
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste