/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Terrine vs. "en bloc"
Fra : Henrik


Dato : 31-12-10 10:00

Nu her kort før klokken uha skråstreg hvad er det vi har gang i, er
der opstået en diskussion

- hvad er forskellen på Foie Gras terrine og "en bloc" ?

Gerne krydre svaret med et link der beviser ...

Godt nytår

 
 
Kevin Borbye Edelvan~ (01-01-2011)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 01-01-11 11:38

On 31 Dec. 2010, 17:59, Henrik <hallo.der...@gmail.com> wrote:

> - hvad er forskellen på Foie Gras terrine og "en bloc" ?

Der er ikke stor forskel, i begge tilfælde er leveren tilberedt. En
bloc er et større, kogt stykke lever, mens terrine er mindre stykker
lagt i pres, typisk med cognac eller lignende og lidt krydderier. De
kan i reglen bruges i flæng.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407944
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste