/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pakkemetode gør kødet tørt, sejt og smaglø~
Fra : Henrik


Dato : 02-12-10 02:39

http://politiken.dk/tjek/tjekmad/produktion/ECE1129492/pakkemetode-goer-koedet-toert-sejt-og-smagloest/

PS er Slagteriernes Forskningsinstitut ikke lagt ind under Teknologisk
Institut?

 
 
Steen Jakobsen (04-12-2010)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 04-12-10 10:58


"Henrik" <hallo.derude@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:924337f8-6c30-46a0-8f87-a73cab59ebfc@30g2000yql.googlegroups.com...
> http://politiken.dk/tjek/tjekmad/produktion/ECE1129492/pakkemetode-goer-koedet-toert-sejt-og-smagloest/
>
> PS er Slagteriernes Forskningsinstitut ikke lagt ind under Teknologisk
> Institut?

Det er jeg helt enig i. Jeg køber gider ikke købe den slags, det er nærmest
uspiseligt.

Steen.


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177438
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408041
Brugere : 218879

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste