|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Til studerende og enlige... Fra : Koeffe
 | 
 Dato :  24-10-05 18:49
 | 
 |  | Har lige opdaget en super ret, som er rigtig hurtig at lave:
 
 Kog noget pasta.
 
 Lav en sauce bestående af fløde og tacosauce (salsa). Kom
 rød peber i, og kyllingestykker. Og så lidt oregano (ved
 ikke lige hvor meget det gjorde).
 
 UUUHM! siger jeg bare. Det smagte sgu som en eller anden fin
 italiensk pastaret.
 
 En hurtig og super god ret som man kan lave når man ikke
 gider gøre det helt store nummer ud af madlavningen.
 
 --
 Koeffe
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Troels Henriksen (24-10-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Troels Henriksen
 | 
 Dato :  24-10-05 19:39
 | 
 |  | Koeffe wrote:
 > Har lige opdaget en super ret, som er rigtig hurtig at lave:
 >
 > Kog noget pasta.
 >
 > Lav en sauce bestående af fløde og tacosauce (salsa).
 
 Hvad med at kombinere og koge paste i sovsen mens den laves? Det sparer
 både komfurblus og opvaske - sovsen taget sikkert IKKE skade af lidt
 stivelse fra pastaen.
 
 
 
 |  |  | 
  Thomas Peter Bitsch (26-10-2005) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch
 | 
 Dato :  26-10-05 18:22
 | 
 |  | Koeffe <graphic.muse[fjernes]@[fjernes]gmail.com> skrev:
 >Har lige opdaget en super ret, som er rigtig hurtig at lave:
 >
 >Kog noget pasta.
 >
 >Lav en sauce bestående af fløde og tacosauce (salsa). Kom
 >rød peber i, og kyllingestykker. Og så lidt oregano (ved
 >ikke lige hvor meget det gjorde).
 >
 >UUUHM! siger jeg bare. Det smagte sgu som en eller anden fin
 >italiensk pastaret.
 >
 >En hurtig og super god ret som man kan lave når man ikke
 >gider gøre det helt store nummer ud af madlavningen.
 >
 >--
 >Koeffe
 
 Ja, og lidt mindre fedt, og samme gode (bedre?)smag, så vil jeg
 bruge Maizena Creme Fine madlavningsfløde (15%), jeg vil da
 prøve retten, lyder super.Måske den kan varieres med de gode
 varianter af Knorr pasta magic, sauce med smag også den stærke,
 ja det var bare lige en ide.
 TPB
 
 
 
 |  |  | 
 |  |