|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Saltkant på cocktailglas Fra : Agelby
 | 
 Dato :  10-06-03 18:50
 | 
 |  | Er der nogen her i gruppen, der kan fortælle, hvordan man pynter et
 cocktailglas med salt?
 
 Uden den store succes har jeg haft dyppet toppen af glasset i en lille skål
 med vand og efterfølgende dyppet glasset i en lille skål med
 salt....resultat: Salt i klumper på glassets kant?!?!
 
 Selv efter flere forsøg måtte jeg - på grund af tidsnød (og arrigskab) - dog
 helt opgive og i stedet servere mine cocktails uden salt...øv!
 
 V.h.
 
 Henrik Agelby
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ib (10-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ib
 | 
 Dato :  10-06-03 19:35
 | 
 |  | 
 
            Du skal dyppe dit glas i en tyktflydende væske..
 f.eks. grenadine, creme de cassis e.l. - det giver også en lækker farve ;)
 Rose's produkter er udemærkede til dette formål
http://www.shake-it.dk/roses/index2.html go' fornøjelse
            
             |  |  | 
  Padmé Amidala (10-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé Amidala
 | 
 Dato :  10-06-03 19:48
 | 
 |  | Du skal helst have en sukkerholdig væske til at holde på enten saltet eller
 sukkeret til kanten.
 
 
 VH
 Padmé Amidala
 
 
 
 
 |  |  | 
  Felix (10-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Felix
 | 
 Dato :  10-06-03 20:14
 | 
 |  | On Tue, 10 Jun 2003 19:50:10 +0200, Agelby wrote:
 
 >Er der nogen her i gruppen, der kan fortælle, hvordan man pynter et
 >cocktailglas med salt?
 
 DET har jeg aldrig prøvet. Men i gamle dage pyntede man med
 sukker.
 
 Man sammenrører (ikke pisker) med en gaffel en æggehvide med lige
 dele vand, og dypper glaskanten heri - lad det lige tørre et
 øjeblik eller et minut, hvis der ikke skal hænge alt for meget
 salt ved.
 
 Så hænger både sukker og salt fint fast, og den indtørrede
 æggehvide er næsten smagsneutral.
 Lidt mere avanceret bliver det at tilsætte frugtfarve i passende
 nuance til æggehvideblandingen.
 
 m. v. h.
 
 
 |  |  | 
  Agelby (11-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Agelby
 | 
 Dato :  11-06-03 17:29
 | 
 |  | 
 
            Tak for hjælpen    Forslaget med at anvende Rose's gav et væsentligt bedre resultat.
 V.h.
 Henrik Agelby
            
             |  |  | 
  Karsten Hammer Hanse~ (12-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Karsten Hammer Hanse~
 | 
 Dato :  12-06-03 13:13
 | 
 |  | Jeg har læst/hørt at man skal bruge citron-/limesaft.
 
 mvh.
 K.
 
 "Agelby" <agelby@post7.tele.dk> wrote in message
 news:3ee61b4d$0$5178$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Er der nogen her i gruppen, der kan fortælle, hvordan man pynter et
 > cocktailglas med salt?
 >
 > Uden den store succes har jeg haft dyppet toppen af glasset i en lille
 skål
 > med vand og efterfølgende dyppet glasset i en lille skål med
 > salt....resultat: Salt i klumper på glassets kant?!?!
 >
 > Selv efter flere forsøg måtte jeg - på grund af tidsnød (og arrigskab) -
 dog
 > helt opgive og i stedet servere mine cocktails uden salt...øv!
 >
 > V.h.
 >
 > Henrik Agelby
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |