|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Aspargesskrælning for amatører Fra : Erna Andersen
 | 
 Dato :  30-05-03 07:38
 | 
 |  | Jeg er blevet lidt irriteret over at få asparges, der ikke er skrællet
 ordenligt, så nu kan det "gå ud " over jer her.
 
 Hvide asparges skal skrælles grundigt:
 Skrællen er tynd øverst og tyk for neden, og som oftest skal man skrælle 2
 gange på den nederste halvdel.
 En alm. kartoffelskræller med vippeskær kan sagtens bruges.
 Til sidst testes apargesen ved at man brækker endestykket (2-4 cm.) af med
 fingrene. Så kan man se hvor skrællen stadig sidder, hvis der er mere.
 Regn med et svind på 50%, inden du er færdig.
 
 KH Rna
 Jeg har interesseret mig for mad siden 1953.
 
 
 
 
 |  |  | 
  HL (31-05-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : HL
 | 
 Dato :  31-05-03 17:18
 | 
 |  | 
 "Erna Andersen" <vedhegnet23@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
 news:3ed6fafb$0$24612$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Jeg er blevet lidt irriteret over at få asparges, der ikke er skrællet
 > ordenligt, så nu kan det "gå ud " over jer her.
 >
 > Hvide asparges skal skrælles grundigt:
 > KH Rna
 > Jeg har interesseret mig for mad siden 1953.
 
 Selvfølgelig skal hvide asparges skrælles ordenligt, men - man ku' jo oss'
 bar' holde sig til de grønne, ikk'?
 Iøvrigt smager de grønne rigtig godt rå, nysårne fra haven........
 
 Indrømemt: de smager ikke ens, de hvide og de grønne. - *S*
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |