|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Hvorfor skiller sovs? Fra : news.sunsite.dk
 | 
 Dato :  24-05-03 16:48
 | 
 |  | Vi sidder og diskuterer hvorfor sovs skiller
 Kan en jævnet sovs skille?
 Kan en opbagt?
 
 mvh
 Kim Bille
 
 
 
 
 |  |  | 
  Inger Pedersen (24-05-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Inger Pedersen
 | 
 Dato :  24-05-03 17:40
 | 
 |  | 
 "news.sunsite.dk" <no@way.com> skrev i en meddelelse
 
 > Vi sidder og diskuterer hvorfor sovs skiller
 > Kan en jævnet sovs skille?
 
 Ja, hvis den indeholder mere fedt, end melet kan optage - og der kun er lidt
 væske.
 
 > Kan en opbagt?
 
 Ja, ditto
 
 Desuden kan man lave "skilt sovs", f.eks. ved at lave sovsen med sky, fløde
 og ribssaft.
 Og så er der alle uheldene med hollandaisesovs - og måske flere endnu.
 
 Hilsen Inger
 
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  news.sunsite.dk (25-05-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : news.sunsite.dk
 | 
 Dato :  25-05-03 14:09
 | 
 |  | "Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> wrote in message
 news:bao794$ji$1@sunsite.dk...
 >
 > "news.sunsite.dk" <no@way.com> skrev i en meddelelse
 >
 > > Vi sidder og diskuterer hvorfor sovs skiller
 > > Kan en jævnet sovs skille?
 >
 > Ja, hvis den indeholder mere fedt, end melet kan optage - og der kun er
 lidt
 > væske.
 >
 > > Kan en opbagt?
 >
 > Ja, ditto
 >
 > Desuden kan man lave "skilt sovs", f.eks. ved at lave sovsen med sky,
 fløde
 > og ribssaft.
 > Og så er der alle uheldene med hollandaisesovs - og måske flere endnu.
 >
 > Hilsen Inger
 
 Tak for det Inger
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |