|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | karryris eller anden form for krydderris -~ Fra : gap
 | 
 Dato :  17-05-03 17:06
 | 
 |  | Hej
 
 Er der nogen der har en rigtig god opskrift på karryris eller anden form for
 krydrede ris?
 
 jeg skal helst bruge den idag.
 
 Med venlig hilsen  Grethe Alsing Pedersen
 
 
 
 
 |  |  | 
  Bo Warming (17-05-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bo Warming
 | 
 Dato :  17-05-03 22:12
 | 
 |  | "gap" <gap@tdcadsl.dk> wrote in message
 news:3ec65ddd$0$32529$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Er der nogen der har en rigtig god opskrift på karryris eller anden form
 for
 > krydrede ris?
 >
 > jeg skal helst bruge den idag.
 >
 Al kogt ris kan røres op med karry og andre krydderier - soyasovs er især
 godt som supplement til en blanding af koriander, spidskommen,
 chili,salt,peber, gurkemeje(basal karry)
 
 Lidt olie/sky hvis man vil være hurtig fed - hvor svært kan det være?
 
 
 
 
 |  |  | 
  gap (18-05-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : gap
 | 
 Dato :  18-05-03 12:23
 | 
 |  | Hej
 
 Tak for svaret. Jeg fandt selv på noget som blev ret lækkert. Jeg svitsede 2
 skalotteløg + 2 fed hvidløg ( småtsnittet) i lidt olie  tilsat 2 tsk. karry.
 Heri tilsatte jeg risene. Da det hele var godt gult, hældten jeg vand på og
 kogte færdig. Det blev ret lækkert når jeg selv skal sige det.
 
 Hilsen
 
 Grethe
 "gap" <gap@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
 news:3ec65ddd$0$32529$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Er der nogen der har en rigtig god opskrift på karryris eller anden form
 for
 > krydrede ris?
 >
 > jeg skal helst bruge den idag.
 >
 > Med venlig hilsen  Grethe Alsing Pedersen
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Heidi (19-05-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heidi
 | 
 Dato :  19-05-03 09:10
 | 
 |  | gap wrote:
 > Hej
 >
 > Tak for svaret. Jeg fandt selv på noget som blev ret lækkert. Jeg
 > svitsede 2 skalotteløg + 2 fed hvidløg ( småtsnittet) i lidt olie
 > tilsat 2 tsk. karry. Heri tilsatte jeg risene. Da det hele var godt
 > gult, hældten jeg vand på og kogte færdig. Det blev ret lækkert når
 > jeg selv skal sige det.
 
 Nu ved jeg godt det er for sent, men prøv evt. næste gang at
 svitse en rød frisk chili sammen med karryen, lade risene stege
 lidt med, og så koge dem som normalt. Den er god, hvis man
 godt kan lide lidt stærk mad.
 
 --
 Mvh. Heidi
 Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
 "Time is fun when you're having flies" - Kermit
 
 
 
 |  |  | 
  netper (18-05-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : netper
 | 
 Dato :  18-05-03 16:34
 | 
 |  | 
 
            "gap" skrev d. 17-05-03 17:06 dette indlæg :
 > Hej
 > 
 > Er der nogen der har en rigtig god opskrift på karryris eller anden
 form for
 > krydrede ris?
 > 
 > jeg skal helst bruge den idag.
 > 
 > Med venlig hilsen  Grethe Alsing Pedersen
 > 
 > 
 4 dl. ris
 6 dl. vand
 2 tsk. karry
 og ingen salt
 Tilsæt karryen sammen med risene men kog dem ellers som du plejer
 -- 
 Leveret af:
http://www.kandu.dk/ "Vejen til en hurtig løsning"
            
             |  |  | 
 |  |