|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Det Milanesiske køkken... Fra : Ole Stigaard
 | 
 Dato :  24-04-03 11:48
 | 
 |  | Hej gruppe,
 /pral start/jeg tager om et par dage tre måneder til Milano med min
 kæreste,/pral slut/ og spekulerede på, hvilket køkken det nordlige
 Italine egentlig byder på.
 Hvad kender I til af egnsbestemte retter, som man _skal_ smage, når man
 nu er der?
 Baroloen skal nok blive drukket, det var den mere faste føde jeg havde i
 tankerne.
 
 mvh Ole S
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ole Larsen (24-04-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Larsen
 | 
 Dato :  24-04-03 12:38
 | 
 |  | 
 "Ole Stigaard" <stigardNOSPAM@NOSPAM.dk> skrev i en meddelelse
 news:b88fd3$h66$1@dknews.tiscali.dk...
 > Hej gruppe,
 > /pral start/jeg tager om et par dage tre måneder til Milano med min
 > kæreste,/pral slut/ og spekulerede på, hvilket køkken det nordlige
 > Italine egentlig byder på.
 > Hvad kender I til af egnsbestemte retter, som man _skal_ smage, når
 man
 > nu er der?
 > Baroloen skal nok blive drukket, det var den mere faste føde jeg havde
 i
 > tankerne.
 >
 > mvh Ole S
 
 Grøn af misundelse - MÅSKE har Jan Børgh et par dessiner ?
 Men ellers ville jeg vælte mig i det, svælge, dyrke indtil tøjlesløshed.
 God fornøjelse. Og fortæl lidt om det bagefter.
 Mvh
 Ole
 
 
 
 |  |  | 
  Ole Larsen (24-04-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Larsen
 | 
 Dato :  24-04-03 12:40
 | 
 |  | 
 "Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
 news:O%Ppa.30280
 Undskyld, Bøgh er det
 Ole
 
 
 
 |  |  | 
  crema (24-04-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : crema
 | 
 Dato :  24-04-03 20:34
 | 
 |  | Osse buco di milanese er en typisk ret for området, eller nu når du er inde
 på Barolo, så er Barolo brassato et must (oksekød marineret i Barolo). Som
 mellem måltid er Bagna Cauda sublimt (superfriske rå tyndskåret grøntsager
 dyppet i varm olivenolie på basis af hvidløg og ansjoser).
 Jeg mener sæsonen for de hvide trøfler sluttede med udgangen af februar, men
 kan du få sommertrøfler (de sorte), så kan de rives over pasta med smør
 eller risotto milanese.
 Glem ikke at drikke Dolcetto, Barbera og til den søde tand Brachetto eller
 moscato di Asti.
 God tur
 Henrik
 "Ole Stigaard" <stigardNOSPAM@NOSPAM.dk> skrev i en meddelelse
 news:b88fd3$h66$1@dknews.tiscali.dk...
 > Hej gruppe,
 > /pral start/jeg tager om et par dage tre måneder til Milano med min
 > kæreste,/pral slut/ og spekulerede på, hvilket køkken det nordlige
 > Italine egentlig byder på.
 > Hvad kender I til af egnsbestemte retter, som man _skal_ smage, når man
 > nu er der?
 > Baroloen skal nok blive drukket, det var den mere faste føde jeg havde i
 > tankerne.
 >
 > mvh Ole S
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ukendt (25-04-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  25-04-03 00:10
 | 
 |  | 
 "Ole Stigaard" <stigardNOSPAM@NOSPAM.dk> wrote in message
 news:b88fd3$h66$1@dknews.tiscali.dk...
 > Hej gruppe,
 > /pral start/jeg tager om et par dage tre måneder til Milano med min
 > kæreste,/pral slut/ og spekulerede på, hvilket køkken det nordlige
 > Italine egentlig byder på.
 > Hvad kender I til af egnsbestemte retter, som man _skal_ smage, når man
 > nu er der?
 > Baroloen skal nok blive drukket, det var den mere faste føde jeg havde i
 > tankerne.
 >
 > mvh Ole S
 >
 Og glem så ikke at teste de mangfolige muligheder der ligger i
 Grappa...alene af hensyn til fordøjelsen og den gode smag selvfølgelig.....
 God fornøjelse!!!
 
 H
 
 
 
 
 |  |  | 
  Bjarke Bundgaard (25-04-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bjarke Bundgaard
 | 
 Dato :  25-04-03 00:48
 | 
 |  | Jeg er pænt glad for 'Cotoletto alla Milanese'... Især serveret med en mild
 svampesauce gør den lykke.
 Mums!
 
 Bjarke
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |