/ Forside/ Interesser / Helbred / Andet helbred / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet helbred
#NavnPoint
Nordsted1 10501
ans 6072
dova 5326
katekismus 3590
HelleBirg.. 3068
CLAN 2619
miritdk 2300
refi 2280
piaskov 2118
10  transor 1971
Diskusprolaps
birgit60 har modtaget 20 point for dette tip
Fra : birgit60
Vist : 1238 gange

Dato : 26-12-11 21:36

Jeg er en af de uheldige der har udviklet en diskusprolaps.
Efter en periode på 2 år at have oplevet stivhed i lænden i 1-2 dage ad gangen, først hver 4. måned så oftere og til sidst en gang om måneden- en gang om ugen-Så kom prolapsen.
Den startede med et "hold" som jeg har haft før, og jeg gjorde en masse rygsvaj-øvelser, katten der krummer og svajer ryg, men smerterne blev værre og værre, og jeg kunne ikke rette mig op.
Om morgenen dagen efter kunne jeg ikke rejse mig fra min seng. Efter 2½ times "arbejde" med at komme op, opdagede jeg, at jeg ikke kunne hverken sidde (pgra smerter) eller stå (mine ben knækkede simpelthen sammen og lynsmerter skød helt ned i tæerne og op halvvejs på ryggen.
En masse forkerte bevægelser og skrig senere opdahede jeg at hvis jeg svajede unaturligt meget i ryggen, så kunne benene bære! Jeg kunne få ringet til lægen, låse døren op, tage medicin og få tøj på, men så var det også slut. Dette var sidste gang jeg kunne stå oprejst med svajet ryg- siden har det været med krum lænd og under stpre smerter. lægen kom hjem til mig og konstaterede at det var en begyndende diskusprolaps og at det ville vare 1-2 uger! Her i skrivende stund har det varet 10 dage, og der er ingen bedring! jeg kan stadig ikke komme op af min seng om morgenen, men kan tulle rundt når jeg har fået de smertestillende. Morfin 10mg virker overhovedet ikke nok smertestillende, kun kodipar 2stk. ad gangen, virker nogenlunde i seks timer, så skal jeg tage en ny dosis.
jeg har lært at forberede mig på min svære opvågning, har en beholder til urin under sengen, papir, vand min medicin til at starte dagen på, tlf. og en stol som jeg kan sætte mig på og rejse mig med.
Nu kommer så de tip jeg gerne vil dele med andre som har det som jeg.
Det som jeg helt sikkert får en forbedring med-omend af begrænset varighed, men dog en klar forbedring, er at jeg giver migselv fodzonemassage på lændeområdet (og ryggen) Det er hele vejen på under/indersiden af begge fødder, man masserer så hårdt man nu kan klare det, midt nede ad denne linje, er lændeområdet, som hos os er byldeømt, maser først blødt men bliv ved og ved - hårdere og hårdere, og fokuser på lænden samtidig, og du vil kunne mærke en øjeblikkelig røre,varme eller lindring. Man kan ligge på ryggen og tage en fod op ad gangen, hvis ma ikke kan sidde- Det gør jeg selv.
En anden ting som ingen rigtig snakker om er Kolloidt Sølv, som kan købes over nettet. Det er et universalmiddel specielt egnet til heling af brandsår og benbrud. Man skal have ca. 1 dl/dag over måske 1½ måned. Det er helt uskadeligt og uden bivirkninger af nogen art
Man skal have sund mad, og god olie, såsom "livets olie". D-vitaminer kun sammen med kalk, da omsætning af D-vitaminer kræver kalk, som kan drænes fra kroppens kalkresourcer, knoglerne. C vitamin spiller en stor rolle i helingsprocessen.
Spis også planteøstrogener som findes i stor mængde i Tofu, sojabønner, bønner, nødder og frø.
MSM og Glukosamin kender alle, men jeg nævner dem llge her; de er vigtige for opretholdelse af knoglernes sundhed
man må ikke have smerter, så det er lige modsat ellers, hvor almindeligt "hold" og myoser kan "arbejdes væk". Prolaps tror jeg kan sidestilles med et mindre brud på rygsøjlen, så der gælderdet om at få ro, ro, og atter ro, samt god smertelindring. Det er selvfølgelig forskelligt, hvilke smertestillere, der virker fra person til person.
Jeg går ind for operation, da jeg tror at det virker, men jeg tror også at man kan helbrede sigselv med f.eks zoneterapi, og kostregulering.

 
 
Bedømmelse

Fra : Troldepige


Dato : 26-12-11 22:20

Ja, zoneterapi er rigtig godt, bruger det jævnligt selv.

Hvis man, af en eller anden grund, ikke kan nå sine fødder kan det også gøres på hænderne.

Hvis du vender din hånd, så tommelen peger mod loftet, så har du hele rygraden op langs siden af tommelen, nede ved tommelens rod, nede ved håndleddet, har du det nederste af lænden og oppe ved neglen har du nakken.
Lad tommelen fra den ene hånd "spadsere" op af den anden tommels yderside, der hvor der li'som er en hård kant, og led efter ømme punkter.
Når du møder et ømt punkt masserer du det lidt og går videre.

De ømme punkter svarer til steder i kroppen, som der er problemer i, de trænger til behandling.

Hvis du kommer til, at føle dig tør i halsen skal du drikke noget vand, det er affaldsstoffer der skal skylles ud.

Bedømmelse

Fra : Reset


Dato : 26-12-11 22:49

Da jeg selv har haft rygproblemer, (hvem har ikke det), føler jeg meget med dig og dine gener. Det er et helvede på jord.
Vil tage dine råd til mig, og ønske dig god bedring.

Bedømmelse

Fra : jøjø


Dato : 26-12-11 23:57


Godt og fyldestgørende indlæg.

Bedømmelse

Fra : granner01


Dato : 27-12-11 00:03Prolaps betyder at den disk der sidder mellem 2 ryghvirvler, den har rygget sig og da rygmarven befinder sig inde i ryghvirvlerne så kan disken trække i rygmarven. Det giver smerter. Og hvis man passe på og smertelindre så kan man helbrede sig selv. Og tro kan flytte bjerge.

Den stærkeste smertelindring producerer man selv, hvis man tror på helbredelse, og det er endofiner.
Man skal selvfølgelig tage smertestillende, men også muskelafslappende kan have en virkning.

Jeg vil nok passe på naturens østrogener, fordi vi i dagligdagen får så mange østrogen lignende stoffer i vores i omgivelserne. Bl.a. hårlak indeholder østrogenlignende stoffer. Og blødgørere til plastik. Altså det der gør plastik blødt til plastposer b.a.

Bedømmelse

Fra : alan57


Dato : 27-12-11 08:03

Jeg har selv rygproblemer derfor ved jeg hvad du gennemgår.
alan57

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177462
Tips : 31964
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408246
Brugere : 218881

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste