/ Forside/ Interesser / Helbred / Andet helbred / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet helbred
#NavnPoint
Nordsted1 10501
ans 6072
dova 5326
katekismus 3590
HelleBirg.. 3068
CLAN 2619
miritdk 2300
refi 2280
piaskov 2118
10  transor 1971
Advarsel: Greve tandklinik --> toothnerd
mummi1 har modtaget 20 point for dette tip
Fra : mummi1
Vist : 2121 gange

Dato : 10-12-11 02:38

ADVARSEL: Tandlæge John Lindgren Hansen fra Greve Tandklinik er en sundhedsrisiko i mine øjne!

Jeg hoppede på den billige behandling, og fik lavet implantat. Desværre er jeg jo ikke professionel inden for branchen og vidste ikke at den først oplyste pris kun indeholdt selve titaniums-dimsen der bliver sat op i knoglen. Dvs. der kommer diverse udgifter oveni, såsom knogleopbygning (knogle-transplantation af knogle høstet andet steds fra i kæben), abuttment, krone (selve den synlige tand), køb af præparater, etc.
Men udover det færdige resultat var grimmere end den krone jeg havde haft siden 90'erne, den del er ikke det værste.

John er teknisk ikke særlig dygtig.
Den transplanterede knogle 'forsvandt', så implantatet sad løst, hvortil forklaringen var 'du er bare den type'. Derfor anbefalede han IKKE ombehandling, men at jeg skulle beholde resultatet, MEN aldrig ville kunne bide i noget, og skulle spise ALT med kniv og gaffel resten af mit liv. Dette så jeg som et handikap, og ikke en løsning. Specielt da jeg senere fandt ud af at implantatet VILLE falde ud på et eller andet tidspunkt.
Det viste sig senere at han havde høstet forkert knogle (som desuden ikke var nødvendig -var simpelthen gjort i hast, imens jeg lå i stolen, for at tjene ekstra penge).
En anden og værre ting: Der gik betændelse i knoglen.
Dette prøvede han at fjerne ved at lægge 'klatter af penicillin op, og jeg fik besked på at komme hver 3 mdr. til røntgen og 'implantat-/tand-rensning' resten af mit liv.
Den første sådan rensning endte med at fåregå under bedøvelse, og efterfølgende smertestillende i en lille uges tid (anbefalet af john's assistent, samt nødvendigt pga. smerter efter rensning).
Punkt nr. et: en sådan infektion går IKKE væk af sig selv, da den bliver provokeret at implantatet; endnu værre: den kan sprede sig, og få kæbe-knoglen til at gå i opløsning. Dvs. det skal ud. Hurtigst muligt!
Ved tjek hos anden tandlæge viste det sig at betændelsen var det opstået fordi Krone og implantet IKKE passede sammen, så der var hulrum under kronen hvor bakterier hobede sig op.
Den brutale implantat-/tandrensning er heller ikke ønskværdig da tandkødet allerede var begyndt at trække sig, og vil gøre det endnu mere ved fortsæt brutalisering.

Jeg er nu i ombehandling hos anden tandlæge jeg har fået anbefalet af flere tandlæger. Ombehandlingen kan komme til at blive rigtig dyr eftersom der er en masse genopbygning efter John Hansens amatør-job. Men det værste er al den smerte jeg skal igennem igen, en sådan behandling tager jo næsten op mod et år.

Jeg er FULDSTÆNDIG uforstående over hvordan John Hansen kan byde andre mennesker dette. Enten må han være fuldstændig følelsesmæssigt afstumpet, eller også har han VIRKELIG ikke noget clue om hvad han står og laver.

Dvs. økonomisk er det IKKE værd at gå hos Greve tandklinik. Og John Hansen ER faktisk ikke specielt billigere end andre kæbekirurger/tandlæger.


Jeg kan klart anbefale Claus Rislin fra http://www.implantatklinik.dk/
Udover at andre tandlæger henviser til ham er han er meget dygtig, meget forklarende, ikke meget dyrere end Claus Hansen, og også meget forstående overfor budget.


Hvis nogen har spørgsmål eller andet til min 'case', er i velkommen til at spørge eller sende en e-mail på leamummi@yahoo.com.
Jeg har også info fra jounaler og billeder af de tekniske fodfejl der er begået.

Lige pt. er jeg ved at køre en klagesag for erstatning af udgifter ved behandling og ombehandling, hvilket er endnu en langvarig ting jeg skal bruge tid og energi på. Desværre får jeg nok ikke al den tid og smerte jeg har ofret tilbage.


 
 
Bedømmelse

Fra : skytten49


Dato : 10-12-11 03:10

nu kender jeg flere der har fået implantater bla. en for nylig med 16 implantater og jeg har aldrig hørt om, at knogletranplantation skulle være nødvendig. Det lyder som en klamphugger. Håber du får noget ud af din klagesag.

Bedømmelse

Fra : bauchmann


Dato : 10-12-11 05:23

Kvalitet og pris hænger sammen.

Bedømmelse

Fra : aasenissum


Dato : 10-12-11 05:46

det lyder ganske forfærdeligt. og når man sidder der i stolen, er man totalt prisgivet sådan en... ja jeg fristes til at kalde ham svindler, da han jo heller ikke har oplyst en korrekt pris. er det ikke en sag for ekstra bladet's vagthunde? jeg synes, at han slipper alt for billigt ved blot at blive hængt ud i kandu. hvad er prisen for et ødelagt tandsæt? sådan en spækhugger.

Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 10-12-11 09:43Bedømmelse

Fra : piaskov


Dato : 10-12-11 15:14


Æv ...der er desværre nogle stykker i den kaliber.
Håber du klager over det OG får ret/medhold så du kan redde lidt kr. hjem.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177356
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407410
Brugere : 218867

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste