/ Forside/ Interesser / Videnskab / Andet videnskab / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet videnskab
#NavnPoint
pbp_et 5005
ans 2713
svendgive.. 2675
molokyle 1558
creamygirl 1508
vagnr 1486
o.v.n. 1071
transor 1020
miritdk 995
10  Nordsted1 917
Overnaturlige Fænomener
passionshower har modtaget -5 point for dette tip
Fra : passionshower
Vist : 1950 gange

Dato : 28-11-07 16:16

Pas på overtroiske programmer på Discovery Channel

Jeg har for nylig skrevet et åbent brev til producerne af TV-doku "Overnaturlige Fænomener" på Discovery Channel. Jeg stillede et par spørgsmål vedrørende disse fænomener. De benægtede at svare på det.

Personerne i dette TV-doku "Overnaturlige Fænomener" samt de fleste "true ghost story"-agtige TV-shows eller webpladser påstår, at de har taget billeder af rigtige ånder/spøgelser eller har optaget rigtige ånders/spøgelsers nærvær på band eller video. Selv skolebørn ved godt hvordan kamera/video fungerer. Fænomenet kræver, at lysbølger rammer materialistiske partikler. Ånder/spøgelser har jo ikke en materialistisk krop. Man kan derfor ikke tage foto af dem eller optage på bånd.

Hvis de taler sandheden, hvorfor blev de nødt til at fremvise digitalt manipularede fotoer eller videoer af spøgelser? Hvorfor blev de nødt til at bruge Hollywood gyserfilm-agtige special effects? Hvor gik de oprindelige fotoer/videoer hen? Hvorfor tør man ikke fremvise dem til os?

Personerne i TV-showet "Overnaturlige Fænomener" påstår, at de har oplevet ånders/spøgelsers i hjemmet, som kaldes "haunted". Tid og dimension er bare jordiske begreber i vores fysiske verden. Det er latterligt at sige, "nogle ånder/spøgelser bor i kælderen.", eller sådan noget.

Alle ånder/spøgelser i dette TV-show ser ud til at være ligesom kondenserede røg, eller, for eksampel, et skræmmende ansigt. Alle ånder/spøgelser hyler som vilde dyr. Alle synske personer taler som papagøje, "I feel negative energy". Hvor fik producerne den idé fra?

Man kan huske/erindre, føle, mærke, tænke og bestemme ved at bruge hjerne, sanseorganer og nerver. Efter man dør, hvordan kan en ånde eller et spøgelse fortsætte med alle disse aktiviteter uden hjerne, nerver og organer?

Kan hjernes sind sammenlignes et computerprogram? Kan sind fortsætte som elektromagnetiske bølger, efter man dør? I så fald, giver det ingen mening at mange ånder/spøgelser i TV-showet "Overnaturlige Fænomener" siger "I’LL KILL YOU!" på engelsk. Er det ikke sandt, at når computers hårddrev bliver ødelagt, bliver computerprogrammer samt hukommelse også ødelagt for evigt?

Bevidsthed og hukommelse er levende hjernes aktiviteter, som holder op med at fungere når man dør. Det giver ingen mening, at showet viser os, at alle disse ånder/spøgelser godt kan genkende dem selv og husker hvem de var.

99% spøgelser i TV-showet "Overnaturlige Fænomener" har holdt op med at spøge/plage i hjemmet, efter en katolsk præst kommer på besøg og plasker vievand. Hvad med ikke-religiøse spøgelser? Hvad med jødiske/hinduistiske/islamske/ spøgelser?


 
 
Bedømmelse

Fra : Stouenberg


Dato : 28-11-07 16:44

- stadig fis og tåge...

Bedømmelse

Fra : Tilde38


Dato : 28-11-07 16:45

man kan jo vælge et andet program...

Bedømmelse

Fra : refi


Dato : 28-11-07 17:01

IGEN...

Hver sin tro.....

Det er unægteligt svært at se hvori tippet består.....

Du konkluderer blot ud fra din EGEN overbevisning....

Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 28-11-07 17:09

Jeg har set en nogle programmer, de er
langt under lavmålet. En gang lort.


Bedømmelse

Fra : Curtis66


Dato : 28-11-07 17:11

Du stiller relevante spørgsmål, men et tip kan man vil næppe kalde det.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177279
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6406916
Brugere : 218860

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste