/ Forside/ Interesser / Helbred / Andet helbred / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet helbred
#NavnPoint
Nordsted1 10501
ans 6072
dova 5326
katekismus 3590
HelleBirg.. 3068
CLAN 2619
miritdk 2300
refi 2280
piaskov 2118
10  transor 1971
Slemt med høfeber? læs her!!!
RuneBadune har modtaget 20 point for dette tip
Fra : RuneBadune
Vist : 979 gange

Dato : 12-06-07 23:34

Prøv homoeopathy! Det gjorde jeg og det virker!!! Jeg nægtede først at tro på det, men efter første gang var de sædvanlige symptomer nede på 0-1 fra en skala på 10.. Det er en måneds tid siden og jeg er stadig hypet op over det!

Min historie kan du læse om nedenfor. Ellers kan du læse mere om det på http://www.homeopati.dk/

/R

Siden jeg var 7-8 år har jeg døjet med høfeber. Det har været stabilt dårligt hver eneste sommer siden og jeg har prøvet alverdens piller, næsespray, øjendråber, etc..
Hvert år har jeg satset på at jeg snart skulle vokse fra det (det hører man jo om), men hver år har det vendt tilbage. Det er primært græspollen, men forurening og visse træsorter har jeg det heller ikke for godt med.. Symptomerne er ekstrem kløe i øjnene (ekstrem!), løbende næse, konstant nys og generel ubehag.

For at overleve det gode vejr, har jeg taget medicin imod det.. meget medicin.. i højsæsonen (juli) har jeg været oppe på 5-6 benadryl om dagen.. Dvs det har taget mig 2,5 dag at æde en hel pakke.. Det er både dyrt og helt sikkert super usundt..

Jeg fik et tip af en af mine venner, som selv er under behandling for tinnitus med homoeopathy, og mente det kunne hjælpe.. Jeg havde aldrig hørt om det før (det er endnu ikke så udbredt i dk).. Synes det lød lidt hokuspokus agtigt..

Behandlingen foregår sådan, at man mødes med sin homoeopat og fortæller om sit problem og sig selv generelt.. Første gang er ca 1½ time og minder lidt om psykolog session. Ud fra den måde man fortæller på, finder homoeopaten det rette medicin, som er små hvide piller af (naturlige!) ekstrakter.. Det kan vist være alt fra urter, mineraler til mere alternative ting som lys, planeter, insekter, hudsygdomme, etc! Jeg får selv saltekstrakt..
Jeg fik 3 piller ad gangen, som skulle tages på 3-5 dage. Den følgende måned var det et nyt (kortere) møde og ny medicin.

Det er ikke så dyrt, men det er engelske priser for mig, da jeg bor i London.. £40 for 3 samtaler + medicin, det dækker vel ca et kvartal, stort set min pollensæson.. Og sammenlignet med de penge jeg ville have brugt på Benadryl og næsespray plus alle de kemiske stoffer, jeg slipper for at spise, vil jeg nærmest sige, det er en investering! Så giv dig selv en chance.. Du behøver ikke engang tro på, det virker.. Det gjorde jeg ikke!

 
 
Bedømmelse

Fra : kimse_29


Dato : 13-06-07 00:06Kommentar

Fra : RuneBadune


Dato : 13-06-07 00:39

kære ans

Jeg er ikke selv homoeopat, derfor kender jeg ikke navnet på pillerne. Det betyder jo ikke at de ikke har et navn?

Men jeg kan da godt sætte mig ind i din mistro, sådan havde jeg det, til jeg rent faktisk prøvede det selv.

Det sjove er, at i dk er de fleste sikkert, som dig, mistroiske overfor det, for det er ikke noget, vi har hørt om. Men akupunktur, fx, tror vi på! Det har vi jo hørt om! Det er sgu ikke for sjov vi blir bombet med reklamer, så vi alle kan høre om en masse produkter og ikke være mistroiske overfor dem.. Jo mere man hører om noget, jo mere tror man på det!

Bedømmelse

Fra : Laika_pigen


Dato : 12-06-07 23:38

Lyder fint men tror nu ikke det vil hjælpe mig. ***** fordi det har regnet og tordnet her til aften.

Bedømmelse

Fra : Camillasmoster


Dato : 12-06-07 23:59

Næsten for godt til at være sandt

Hanne

Bedømmelse

Fra : ans


Dato : 13-06-07 00:24

Du skriver

Citat
Ud fra den måde man fortæller på, finder homoeopaten det rette medicin, som er små hvide piller af (naturlige!) ekstrakter.. Det kan vist være alt fra urter, mineraler til mere alternative ting som lys, planeter, insekter, hudsygdomme, etc! Jeg får selv saltekstrakt..
Jeg fik 3 piller ad gangen, som skulle tages på 3-5 dage. Den følgende måned var det et nyt (kortere) møde og ny medicin.


Alene det, at der ikke er navn på medicinen gør mig mistroisk.


Bedømmelse

Fra : amdam


Dato : 13-06-07 00:35

Fantastisk, hvis det virker.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177349
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407371
Brugere : 218867

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste