/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Os fra grillen
smik har modtaget 5 point for dette tip
Fra : smik
Vist : 665 gange

Dato : 05-06-07 12:05

Ved optænding af grillen brænder det løse kulstøv af briketterne og giver en sort røg. Denne sorte røg er mindst og varer kortest tid, hvis der anvendes gode briketter. Hvis naboen fortsat er generet af røgen fra grillen, kan du med fordel strø groft salt på gløderne. Så holder de op med at ose og holder længere på varmen.


 
 
Bedømmelse

Fra : jlbendtsen


Dato : 05-06-07 12:06



Bedømmelse

Fra : refi


Dato : 05-06-07 12:08

Jeg vil mene "osen" skyldes fedtstof....

Det andet har jeg aldrig oplevet skulle give os - det må skyldes forkert optænding....

Bedømmelse

Fra : o.v.n.


Dato : 05-06-07 12:20

Det med saltet har jeg ikke hørt før, det må prøves er osen ikke grillen charme

Bedømmelse

Fra : berpox


Dato : 05-06-07 12:20

Og hvad skulle saltet så gøre? Saltet er vand- og fedtsugende, og er fremragende til at suge fedt der drypper ned på gløderne for at undgå at det flammer op.

Men at saltet skulle binde trækulstøvet under optænding og forhindre røgudvikling? ....

Bedømmelse

Fra : tjasse


Dato : 05-06-07 12:22



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177356
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407410
Brugere : 218867

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste