/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Tunpaté
Camillasmoster har modtaget
20
point for dette tip
Fra :
Camillasmoster
Vist : 2244 gange
Dato :
12-11-06 17:16
Tunpate
2 ds tun i vand
4 hårdkogte æg, skåret i tern
11 blade husblas
¼ l Fromage Frais
½ tsk fransk sød sennep
1 ds flåede tomater
1 lille bøtte rejer
Husblasen sættes i blød i koldt vand i ti min. Den smeltes derefter over vandbad.
Tun, sennep, Fromage Frais og tomater piskes sammen med en håndmixer.
Husblasen hældes i med en lang stråle mens der piskes.
Æg og rejer vendes i.
Det kommes i en smurt form (f.eks. franskbrødsform), tildækkes og står i køleskab et par timer til patéen er stiv.
Tunpatéen kan skæres i skiver og serveres portionsvis med salat og brød. Den kan også vendes ud på et fad og pyntes med evt. minimajs og brøndkarse.
Den smager skønt med Fromage Frais uden tilsætning som dressing.
Bedømmelse
Fra :
BjarneD
Dato :
12-11-06 17:20
mums
Bedømmelse
Fra :
CamillaD
Dato :
12-11-06 17:22
Lyder lækkert
Bedømmelse
Fra :
tezt
Dato :
12-11-06 17:22
Bedømmelse
Fra :
LA5
Dato :
12-11-06 17:28
Bedømmelse
Fra :
delfin
Dato :
12-11-06 17:28
det må prøves
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177548
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408806
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.