/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10249
pifo 9117
vagnr 8522
piaskov 8417
ans 7546
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fryse Æbler
Fra : michaelmoeslund
Vist : 7663 gange
100 point
Dato : 15-10-06 17:45

Har en masse madæbler der gerne skulle fryses så de kan bruges til æblegrød

Er det bedst at fryse dem i vand, eller er det lige meget??

 
 
Kommentar
Fra : netper


Dato : 15-10-06 17:47

Tror at jeg ville koge æblerne til grød og så fryse grøden.

Per


Kommentar
Fra : michaelmoeslund


Dato : 15-10-06 17:48

hmhm...

Kommentar
Fra : troldenesdhb


Dato : 15-10-06 17:49

Det bedste hvis man vil fryse æbler er:

skræl dem, fjern kernehuset, og frys dem almindeligt. (uden vand)

Kommentar
Fra : troldenesdhb


Dato : 15-10-06 17:50
Kommentar
Fra : BjarneD


Dato : 15-10-06 17:56

Vi gør som troldenes skriver og det udvander jo ikke smagen og væde er der nok af i æblerne.
Velbekomme!

Kommentar
Fra : dova


Dato : 15-10-06 18:04

Æbler bliver misfarvede af at blive frosset i rå tilstand.

Kog dem til mos og frys dem i de portionsstørrelser du skal bruge.
Når du så vil lave grøden, tør du en portion og koger den op og laver grøden færdig med sukker o.s.v.


mvh dova

Kommentar
Fra : BjarneD


Dato : 15-10-06 18:07



Kommentar
Fra : ZentaFreja


Dato : 15-10-06 19:22

Hej michaelmoeslund
Du skal skal skrælle æblerne og fjerne kernehuset derefter
giver du æblerne et opkog så de bliver blanceret men kun
lige et hurtigt opkog og frys dem bagefter, fordi æbler har
syre som gør at æbler hurtig bliver brune.
Hilsen Lone

Accepteret svar
Fra : BjarneD

Modtaget 100 point
Dato : 15-10-06 19:29

Det er især iltens påvirkning der gør æblekødet brunt så de skal bare i en frysepose hvor luften er trykket ud og så i fryseren med det samme..
Man kan gøre som man vil, men det er i den sidste ende måske et valg mellem udseende og smag.

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 15-10-06 19:38

BjarneD har ret - bare i en pose uden kærnehuset - og husk så at presse luften ud af poserne

Godkendelse af svar
Fra : michaelmoeslund


Dato : 15-10-06 19:38

Tak for svaret BjarneD.

Det var lige det jeg havde brug for at få og vide...

Bare det ikke går ud over smagen, så kan de blive sart lysserøde for min skyld...

Kommentar
Fra : BjarneD


Dato : 15-10-06 19:42

God fornøjelse, og når så æblerne skal tilberedes vil I finde ud af hvor let det er..

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 167058
Tips : 31184
Nyheder : 719565
Indlæg : 6325901
Brugere : 217757

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste