| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
    
        
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  Dumbo2   | 
  Dato :  01-09-06 09:45 |  
  |  
 
                Hej.
 Denne bruger jeg selv og de bliver meget lækker. Den er fra hjerteforeningen.
 Hilsen Dumbo2  
Pølsehorn
 20 stk.
 6 dl lunkent vand
 50 g gær
 2 tsk salt
 200 g grahamsmel
 1 spsk rapsolie
 ca. 750 g hvedemel
 7 wienerpølser eller 20 miniwienerpølser (18 g pr. stk).
 Opløs gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og hold lidt mel tilbage. Rør dejen sammen. Ælt dejen godt med resten af melet og lad den hæve tildækket 1/2 - 1 time. Slå dejen ned, ælt den godt igennem og del den i 20 stk. Skær wienerpølserne i tre lige store stykker eller brug miniwienerpølser.
 Form dejstykkerne til boller rundt om pølsestykket. Efterhæver i ca. 30 min. Pensles evt. med sammenpisket æg. Bag dem midt i ovnen ved 220 grader i 15 – 20 min.
 Energi pr. stk: 
 1000 kJ (230 kcal) fordelt på:
 protein 13 %
 kulhydrat 65 %
 fedt 22 % (6 g)
 Hvis du vil tabe dig, er din portion:
 1 pølsehorn som mellemmåltid.
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                 |  
 
                Franskbrødsdej
 Pølser
 Sød fransk sennep til at smøre mellem pølse og dej.
 Mååms
  
Hanne
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Accepteret svar Fra :  Mokof   |   Modtaget 50  point Dato :  01-09-06 10:48 |  
  |  
 
                Jeg bruger denne som er fra alletider kogebog   http://www.dk-kogebogen.dk/kogebogen-kok.gif  hvor den har fået karakteren 9,5 ud af 10 og der er 104 der har stemt
 Ingredienser: 50 g gær    
 3 dl mælk    
 100 g olie    
 1 tsk salt    
 1 tsk sukker    
 500 g hvedemel     
 helst winerpølser 8stk 
 Gæren udrøres i lillefinger varmt mælk. tilsæt sukker, salt og olieog til sidst mel. Æltes godt, helst i 5-7 minutter, derfor er det godt med en køkkenmaskine. Hæver et lunt sted med et klæde over i ca 45 minutter. 
 Slå dejen ned og del den i 2. Rul hver klump ud til cirkler og del i 8 trekanter. Smør evt. ketchup eller sennep. 
 Skær pølserne midt over og rul en halv i hver. Lægges på en bageplade og efterhæver ca 20 minutter. 
 Bages i ca 15 minutter ved 200 grader C 
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                 |  
 
                Adddr - bacon i hornet - synd for bacon'en
  
                
                
                                
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                 |  
 
                Ja da, miritdk - bare ikke til mig   
                
                
                                
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                 |  
 
                Her er en hurtig og nem dej til dine pølsehorn.
 50 g. gær
 2 dl. vand
 1 tsk salt
 1 tsk sukker
 2 spsk. olie
 hvedemel- indtil dejen er "rigtig"
 Når dejen er færdig laver du pølsehornene, sætter dem på en bageplade i 20 min. til hævning.
 Derefter i ovenen i ca. 15-20 minutter..
 dejen kan bruges til alletiders boller, flütes ( og krydder flütes)
 Du kan komme rosiner i dejen, krydderier, kerner, ja... alt kan kommes deri, alt efter behov...
  God og nem opskrift...
 Hilsen Chrispigen  
                
                
                                
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                 |  
 
                Hov... ovnen skal stå på 200 grader...    
                
                
                                
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
  
                    Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
                    
                                  
            
          |   |   
        
        
          
         
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |