/ Forside/ Teknologi / Udvikling / PHP / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
PHP
#NavnPoint
rfh 3959
natmaden 3372
poul_from 3310
funbreak 2700
stone47 2230
Jin2k 1960
Angband 1743
Bjerner 1249
refi 1185
10  Interkril.. 1146
Kan ikke finde fejlen
Fra : TPJensen
Vist : 582 gange
100 point
Dato : 03-03-06 09:23

The server has not found anything matching the request address (URI).
This means the URL you have typed or clicked on is wrong or obsolete and does not match any document existing on the server (you may try to gradualy remove the URL components from de right to the left to eventualy retrieve an existing path).
--------------------------------------------------------------------------------
Context of the error
Page requested : /var/www/forum/modcp/moderate.php?do=attachments
Page source : http://www.forum.gepetto.dk/admincp/index.php?do=nav
Browser : Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; www.k2pdf.com; SV1; .NET CLR 1.1.4322)


 
 
Kommentar
Fra : funbreak


Dato : 03-03-06 11:05

det melder ingen fejl på dette link http://www.forum.gepetto.dk/admincp/index.php?do=nav

Kommentar
Fra : TPJensen


Dato : 03-03-06 14:19

Jo jo hvis du går ned i Moderation menuen og vælger f.eks. moderate attachments


så går det galt



Kommentar
Fra : TPJensen


Dato : 03-03-06 16:42

Hej funbreak


jeg har fundet fejlen men jeg sq ikke hvordan jeg skal rette den


Page requested : /http:/www.forum.gepetto.dk/modcp/moderate.php?do=posts

Det med fed er fejlen den sætter / først men det er ikke sådan jeg har skrevet den

Kommentar
Fra : funbreak


Dato : 03-03-06 18:13

jeg har ingen adgang, der kommer bare en login formular

Accepteret svar
Fra : snortop

Modtaget 50 point
Dato : 04-03-06 06:36

Hvis du har skrevet det præcis sådan
http:/www.forum.gepetto.dk/modcp/moderate.php?do=posts

Så det jo også forkert skal stå
http://www.forum.gepetto.dk/modcp/moderate.php?do=posts

Så tror den interne kode at der er lokalt og tilføjer "/" i starten

Godkendelse af svar
Fra : TPJensen


Dato : 04-03-06 09:27

Tak for svaret snortop.



jeg havde skrevet det rigtig altså sådan her http://www.forum.gepetto.dk/modcp/moderate.php?do=posts

Det var en anden fil som jeg ikke selv skulle rediger den havde en ref til den anden fil og den startede sådan her ../$ men da jeg så slettet det virkede det....

men siden er http://www.forum.gepetto.dk

Hvis du skulle ha lyst kunne du jo hjælpe med at svarer på spørgsmål der inde når det nu kommer til at kører. Kunne jeg jo lave et forum om php osv. som du kunne styrer......

Men det er kun et forslag

M.V.H.
Thomas




Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173462
Tips : 31650
Nyheder : 719565
Indlæg : 6382351
Brugere : 218248

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste