/ Forside/ Interesser / Fritid / Biler / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Biler
#NavnPoint
dova 36582
alimak 21895
EA_HS 19179
refi 16217
transor 15483
Cortina01 14584
pallenoc 13678
3773 13117
geu 12469
10  Nordsted1 11856
Citroen+ servo + el-bagrude-blæser
Fra : abap1
Vist : 2573 gange
20 point
Dato : 04-12-05 21:30

Hej alle,
jeg har et problem med min Saxo, 1,1 in. fra 2000 som kom igennem syn uden problemer for en uge siden.
Problemet er at min servo styring ikke virker, altså den er ekstrem tung..
derudover virker "varme blæseren" ikke, og el-bagruden.!
jeg har tjekket sikringerne til ("varme blæseren" ikke, og el-bagruden) men de så fine ud. hvad kan jeg gøre?
jeg har også tjekket olien til servo. og der var os rigeligt i!
hvad kan jeg gøre? håber på nogle gode svar??
på forhånd tak
mvh Philip

 
 
Accepteret svar
Fra : alimak

Modtaget 30 point
Dato : 04-12-05 21:33

Tjek om remmen til servoen er der,og at den kører rundt.
alimak

Kommentar
Fra : ds23


Dato : 04-12-05 21:50

Jeg mener servopumpen er el. drevet
Se efter nogle kraftige sikringer i motorrum (Ca. 45-50 amp)
/steen b.

Godkendelse af svar
Fra : abap1


Dato : 04-12-05 22:52

Tak for svaret alimak.
                        

Kommentar
Fra : Maskinmesteren


Dato : 08-12-05 22:33

Hej Phillip... Det er dit bundskykket i din tændingslås, der skaber disse problemer....! Har selv set det før...
Mvh eks-citroenmekanikkeren

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177348
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407366
Brugere : 218867

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste