/ Forside/ Teknologi / Hardware / Bundkort / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Bundkort
#NavnPoint
tedd 7545
BjarneD 3920
peet49 3555
Gambrinus 2905
dk 2525
Klaudi 1380
Manse9933 1215
dos-man 1010
Brommi 1005
10  srhansen 945
RAID-problemer
Fra : egoland
Vist : 278 gange
100 point
Dato : 13-09-05 10:34

Jeg har et abit kt7a-raid, og har lige instaleret XP SP2. Når jeg så vil instalere driveren, som mangler til RAID - kontroleren, siger den at den mangler en vigtig fil. Har nogen af jer kloge hoveder en ide???

 
 
Kommentar
Fra : cbsjanten


Dato : 13-09-05 14:52

jeg går ud fra at det er den floppy der fulgte med dit MB prøv at søge på abit side efter nogle nye driver til den og lig dem over på en tom floppy
jeg for også nogen gange fejl når jeg har formateret men det er mit floppy drev der er mega gammel så jeg prøver bare noglg gange så kommer den pludselig

der skulle være nogle her http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=89

Kommentar
Fra : egoland


Dato : 14-09-05 15:25

Jeg har prøvet at hente drivere mange steder efterhånden, men det hjælper ikke. Hvad skulle det hjælpe at lægge dem på en floppy ift. en HD???? Iøvrigt er RAID-controleren en HPT370, hvilket jeg ikke fik nævnt.
I øvrigt ved jeg, at hvis man skal boote fra RAID-konfigurationen, skal den driveren indlæses, mens man indlæser XP, men hvis den ikke skal bootes fra, kan den indlæses efter instalationen af XP. Det er det sidste, jeg gerne vil kunne.

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173560
Tips : 31660
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383023
Brugere : 218252

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste