/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 69375
o.v.n. 67550
refi 58409
Manse9933 45149
tedd 44737
molokyle 40677
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
Problemer med lydkort
Fra : Thomas820
Vist : 280 gange
50 point
Dato : 03-12-04 23:44

Når jeg starter min com. efter den har været slukket, så tage den 4-5 min. om at starte op, og så virker lyden ikke. Men når den så endelig er startet op og jeg genstarter den, uden at slukke, så starter den normalt og lyden fungere som den skal. Det skal lige siges at jeg har lige købt lydkortet (nyt). Jeg har også prøvet at sætte kortet i en anden plads på bundkortet, men det er det samme, og jeg bruger de driver som fulgte med på en cd. Hvad kan der være galt.??

 
 
Kommentar
Fra : edbhans


Dato : 03-12-04 23:52

Hvis det gamle lydkort sidder på bundkortet, skal du lige ind i enhedhåndtering og deaktivere det gamle

Kommentar
Fra : acronym


Dato : 03-12-04 23:53

Hej

Hvis du kører WinXP, så prøv med et driver optimerings program kaldet bootvis.

http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/BootVis.shtml

Efter installation klik på "trace" -> "optimize system" og lad computeren genstarte. Efter genstart tager optimering et par minutter.

Andre operativsystem: fjern driveren i enhedshåndtering og installer den igen.

Håber at svaret kan bringe dig videre

Acronym


Kommentar
Fra : petura


Dato : 04-12-04 11:45

der er jo den mulighed at du skal deaktiverer det i bios hvis du har brugt det det lydkort på der er på dit bundkort er det temligsikkert det er det der er dit problem .er du usikker på bios kan du skrive dit skrive dit msn navn eler skype ( du kan oprette et barer til denne gang og så bruge det normale bagefter) så skal jeg hjælpe dig

Kommentar
Fra : Thomas820


Dato : 04-12-04 15:53

Jeg har slået onbordlyd fra. Hvad kan det være??

Kommentar
Fra : olepost


Dato : 04-12-04 16:13

Prøv at hente den seneste driver på producentens hj side,det er som regel ikke de seneste man får med.Men hvilke styre system?

Kommentar
Fra : edbhans


Dato : 04-12-04 16:33

"Jeg har slået onbordlyd fra. Hvad kan det være??"

Onboardlyd har ikke noget med lydkortet at gøre. Du skal ind i enhedshåndtering og deaktivere det gamle kort - har du gjort det?

Kommentar
Fra : olepost


Dato : 04-12-04 17:05

Onboard lyd er en lydenhed indbygget i bundkortet,den skal slås fra i bios,når du har gjort det,slukker du maskinen og genstarter(jeg går ud fra du har sat det nye kort i)PCén melder nu FUNDET NY HARDWARE og hvad du videre skal gøre.Det ville hjælpe en hel del hvis du oplyste hvad styresystem
og hvad du foretager dig ,trin for trin.Bla hvordan du har slået onboard fra,er det deaktiveret i enhåndshåntering eller er det slået fra i bios?Og så fremdeles

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173564
Tips : 31662
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383072
Brugere : 218252

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste