Måske det er denne her 
Torskeret med cremefraiche-sauce    
Tilberedningstid: 60+min.
Årstid: Forår, Efterår, Vinter
Antal: 6-8 personer
1 kg kold kogt torsk 
Cremefraiche-sauce
3½ dl cremefraiche 18% eller cremefraiche 38% 
2 spsk ravigottesauce eller mild sød sennep 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
1 tsk bearnaiseessens 
1 tsk sukker 
1 dl piskefløde pisket til et let skum 
100 g rejer 
100 g kaviar 
3 hårdkogte æg (str. mellem) 
1 lille bakke klippet frisk karse 
Tilbehør
300 g flutes 
Anret torsken i et fad. 
Cremefraiche-sauce: Rør cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser, på nær flødeskum, der vendes i til sidst. Smag saucen til og hæld den over torsken. 
Fordel herover rejer, kaviar, æg skåret i skiver samt karse.
Tip: Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.
Udviklet af: Karolines Køkken