/ Forside/ Interesser / Fritid / Biler / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Biler
#NavnPoint
dova 36582
alimak 21475
EA_HS 19179
refi 16217
Cortina01 14584
pallenoc 13678
transor 13118
3773 12917
geu 12469
10  Nordsted1 11856
Ford Puma fra 1998 - startproblemer
Fra : toje
Vist : 373 gange
100 point
Dato : 18-04-04 21:15

Jeg har en Puma som har en periodefejl ifølge Ford.... Den dør efter at jeg har drejet tændingsnøglen. Træder jeg speederen lidt ned kan jeg holde den i live - men ikke køre - selvom jeg holder speederen i samme position lyder den som om jeg skifter tryk på pedalen (som en der venter utålmodigt på grønt lys!) Jeg har fulgt de gode råd om kaburatorsprit men det har ingen effekt.
Er der nogen der kender til "et teknisk under" der bare ikke vil køre selv om ingen fejl kan findes?!

 
 
Kommentar
Fra : refi


Dato : 18-04-04 21:24

Nu virker spritten jo ikke i løbet af et par timer men måske et par uger - så vent da lige og se.

Kommentar
Fra : toje


Dato : 18-04-04 21:27

Nu har jeg lige et job der kræver bil hver dag, så jeg kan ikke vente på den i et par uger, for den rører sig ikke ud af flækken når den opfører sig sådan.

Kommentar
Fra : emesen


Dato : 18-04-04 21:45

Jeg havde samme problem med en VW 412 aut. med bezinindsprøjtning.
Den kunne dog køre, men når jeg holdt ved lyskryds troede folk at jeg ville køre om kap, sådan stod den og hoppede.
Det var en af indsprøjtningsdysserne som ikke lukkede godt nok.
Emesen.

Accepteret svar
Fra : reiffenstein

Modtaget 100 point
Dato : 19-04-04 18:59

Lad være med at bruge penge på karburatorsprit, det er unødvendigt det siger navnet karburrator jo. Pumaen har
jo elektr. benzinindsprøjtning.Spritten modvirker jo den is der kan dannes i dyserne i karburatoren. Men dyserne i en indsprøjtningsmotor sidder i topstykket og er derfor så varme at der ikke forekommer isdannelser. Brug pengene til
brændstof i stedet.
Det lyder som om Pumaen har en defekt tomgangsreguleringsventil. eller gasspjældstillingsføler.
Er problemet relateret til fugtig vejr.

Godkendelse af svar
Fra : toje


Dato : 19-04-04 19:11

Tak for svaret reiffenstein. Jeg har lige været på Ford Værkstedet igen og jo nu mener de at de har fundet fejlen, det skulle være en defekt MAPsensor

TOJE                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173361
Tips : 31646
Nyheder : 719565
Indlæg : 6381667
Brugere : 218245

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste