|
|
Ja...
Vil du spare på toiletpapiret, så spis danske bær
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/batman.jpg) | Kommentar Fra : Bille1948 ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 27-04-19 23:01 |
| | |
![](/images/profiles/icons/82781.jpg) | Kommentar Fra : ans ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 28-04-19 10:00 |
| | |
![](/images/profiles/icons/82781.jpg) | Kommentar Fra : ans ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 28-04-19 10:10 |
| | |
|
Jeg plejer at bruge frosne økologiske bær i mine smoothies (altså ikke kogt), og er endnu ikke blevet syg af det.
Og jeg ved, at mange andre gør det samme.
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/yoggi.jpg) | Kommentar Fra : transor ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 29-04-19 11:04 |
|
Økologiske fødevarer kan være ligeså inficeret med smitstof som andre fødevarer. Hvis der overhovedet er en forskel, kan den bestå i at man med Naturgødning kan have en større risiko for infektion af jordbær og lignende , som er tæt på jorden.
Det mest sikre er at give bærrene en hurtig varmebehandling ( blancering), som ikke betyder alverden for friskheden.
| |
![](/images/profiles/icons/151625.jpg) | Kommentar Fra : ingelein ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 30-04-19 22:23 |
|
Jeg har aversion mod al frugt, som avles i store mængder og plukkes af arbejdere, som ikke har ordentlige arbejdsforhold, mulighed for et rent toilet og mulighed for at vaske hænder indløbet af dagen. Skræller al frugt og undlader bær osv.
Ingelein
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|