/ Forside/ Teknologi / Udvikling / PHP / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
PHP
#NavnPoint
rfh 3959
natmaden 3372
poul_from 3310
funbreak 2700
stone47 2230
Jin2k 1960
Angband 1743
Bjerner 1249
refi 1185
10  Interkril.. 1146
Wordpress opfører sig mærkeligt
Fra : Bittersnaps
Vist : 48 gange
500 point
Dato : 06-12-16 12:46

Min Woocommerce butik (https://humlepusheren.dk) opfører sig mærkeligt - og har gjort det et stykke tid. Frontend virker fint, men jeg har problemer på "bagsiden". Når jeg har ændret på noget i administrationen og gemmer, gemmer den indstillingerne, men svarer ikke - jeg får en blank skærm i browseren. Så skal jeg ind på hjemmesiden igen, og så klikke mig vej frem til der, hvor jeg var.

Billeder fungerer heller ikke. Jeg kan godt uploade billeder, men den vil ikke generere thumbnails, heller ikke når jeg vælger at regenerere dem. Jeg har prøvet at ændre på memory settings, men uden at det ændrer noget som helst.

Er der nogen, der har en idé om, hvad der er galt? Eller har forslag til, hvad jeg kan prøve at lave om?

Jeg har deaktiveret og slettet alle plugins, som jeg ikke bruger. Jeg har optimeret cache mm. med WP Rocket. Jeg havde mistanke om, at det var Cloudflare, som gav problemer, så har droppet det, og bruger i stedet en anden SSL løsning (og har selvfølgelig ændret DNS væk fra Cloudflare). Intet af det, jeg har gjort, har hjulpet - men heller ikke gjort det værre.

Butikken fungerer, men jeg kan ikke lægge nye produkter ind, fordi de så ikke får billeder. Det er derfor, der mangler foto til "Orval".

 
 
Kommentar
Fra : Stouenberg


Dato : 06-12-16 15:52

Carlsberg har hacket dig! God Jul

Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 08-12-16 12:57

Citat
Det er derfor, der mangler foto til "Orval".

Det virker da fint nok.

Kommentar
Fra : mig-selv


Dato : 08-12-16 12:58


Citat
Det virker da fint nok.

Kandu der imod er lidt af et lotteri at benytte


Kommentar
Fra : JegErHer


Dato : 09-12-16 16:53

Sitet ser fint ud og Orval har billede.
Så det lyder som om det er din browser som har problemer.
Prøv en anden browser, eller at slette alt i den (ikke kodeord og bogmærker, men alt andet)

Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 10-12-16 12:22

Tjek op på din (X-)HTML kode. Du har som alle andre der benytter WYSIWYG editorer. Skriv dog din kode i hånden

https://validator.w3.org/nu/?doc=https%3A%2F%2Fhumlepusheren.dk%2F

Din CSS?

https://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=https%3A%2F%2Fhumlepusheren.dk&profile=css3&usermedium=all&warning=1&vextwarning=&lang=en

..ikke stort bedre!

Din PHP? ...kan ikke tjekkes on-line. Den er jo serverafviklet. Du kan tjekke den selv hér:

http://phpcodechecker.com

Vil man have sine 'ting' vist korrekt? Så gør man sig den umage at validere koden
Happy coding... </MOLOKYLE>


Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 172885
Tips : 31616
Nyheder : 719565
Indlæg : 6377904
Brugere : 218214

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste