/ Forside/ Interesser / Helbred / Andet helbred / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet helbred
#NavnPoint
Nordsted1 10501
ans 6072
dova 5326
HelleBirg.. 3068
CLAN 2619
miritdk 2300
refi 2280
katekismus 2280
piaskov 2118
10  Sygate 1824
Høreapparater en konstatering.
Fra : ingelein
Vist : 124 gange
30 point
Dato : 10-11-16 14:28

Hej
Jeg ved ikke, hvor jeg ellers kan komme af med det, så det må blive her.

En udbrændt Meniere (ødelagte fimrehår på høre/balancenerverne, som giver svimmelhedsanfald og høretab/tinnitus) har medført at jeg de seneste 14 år har haft stor glæde af et høreapparat. Det kan man få alle mulige steder med tilskud fra det offentlige, men jeg får det på Vejle høreklinik, fordi jeg også skal have scannet mit øre med henblik på den nu udbrændte Meniere. At Menieren er udbrændt betyder for mig at jeg er helt fri for svimmelhedsanfald, men har høretabet og tinitussen tilbage. Jeg kan leve med tinitussen, der for mit vedkommende lyder som et kasettebånd, der er kørt ud. .
Man er berettiget til nye høreapparater hvert 4. År. Dog er der så lang ventetid på Høreklinikkerne på Sygehusene at der rent faktisk kan gå 5 år.
Jeg har for nogle måneder siden fået nye høreapparater med den nyeste teknologi. Fabrikanterne, uanset, om det er Phonak, Audio Nova etc. Konkurrerer åbenbart om hvem drr kan lave de mindste høreapparater. Mine er af den type, som sidder bag øret. Jeg er totalt utilfreds med de nye høreapparater, som er alt for små til at man kan håndtere dem. Batterierne bliver jo tilsvarende mindre og skal skiftes oftere. Høreapparaterne vejer ingenting og man kan nemt tabe dem uden at man mærker det. F. Eks. Når man tager briller af, hue af og på etc.
Jeg er fiks på fingrene, men tør slet ikke tænke på, hvordan ældre med grove, klodsede fingre kan håndtere dem.
SMÅT ER IKKE ALTID GODT.
Hvordan får jeg råbt fabrikanterne op?..
Så at vores Dronning iøvrigt også bruger høreapparater af den lidt større slags. Jeg har ikke lyst til at bruge de nye apparater, som er gjort så små, fordi selve receiveren nu proppes ind i øret, i stedet for at sidde i apparatet. Jeg har simpelthen ikke plads til dem inde i mine meget smalle øregange, så jeg bruger de gamle apparater i håb om at de holder rigtig længe endnu.
Er der andre med samme problemer?

 
 
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 172473
Tips : 31564
Nyheder : 719565
Indlæg : 6374474
Brugere : 218203

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste