/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gelatinepulver
Fra : jesper.s
Vist : 489 gange
100 point
Dato : 01-05-15 07:40

Hej.

Jeg bor i Alanya Tyrkiet, og har købt gelatinepulver, da de ikke har husblas hernede.
Nu er mit spørgsmål hvordan jeg doserer det, da alle opskrifter jeg kan finde, er med husblas?

God Store bededag til alle.



 
 
Accepteret svar
Fra : marken84

Modtaget 110 point
Dato : 01-05-15 07:51


God Store Bededag til dig også...

Der er 1,7 gram gelatine i et blad husblas, så må du nok kunne beregne det derfra...

Kommentar
Fra : ingelein


Dato : 01-05-15 08:32

Hej. Der bør stå på posen, til hvor meget væske en pose er beregnet.
Ingelein

Godkendelse af svar
Fra : jesper.s


Dato : 01-05-15 08:35

Tak for svaret marken84. Super hjælp, nu når det ikke står på posen, hvor der er 250 g. i.

Kommentar
Fra : Thomas_Mygind


Dato : 02-05-15 19:04

Der er jo en del forskelle på gelatine afhængig af oprindelse og oprensning - som giver mere eller mindre viscositet (bloom), så det bedste svar er nok også at prøve sig frem.

Læs eventuelt mere på dette link om gelatine: http://www.gelatin-gmia.com/images/GMIA_Gelatin_Manual_2012.pdf

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177409
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407772
Brugere : 218874

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste