/ Forside/ Interesser / Familie & Relationer / Sexualitet / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
 
Top 10 brugere
Sexualitet
#NavnPoint
dova 2573
Sannie 1393
Nordsted1 1345
briani 1186
skingur 1004
ThomasG 918
ans 861
refi 860
creamygirl 831
10  piaskov 789
kan du anbefale en gigolo ?
Fra : bredefoedder
Vist : 9045 gange
100 point
Dato : 17-06-03 16:09

Hej Piger/kvinder!
Har du prøvet at købe sex/intim massage hos en mand og er det noget du vil anbefale andre? Hvordan var det? (ingen slibrige detaljer) Hvordan kan jeg få fat i ham? Hvilken type er han?. Der er mange gigolo-sider på nettet, men det er svært at vide, hvem der er seriøse og hvem der bare vil have sig et billigt knald og penge oveni.
Dette spørgsmål er seriøst ment: Jeg er træt af ikke at få sex nok - jeg er handikappet, så jeg har svært ved at få dækket mine behov for fysisk kontakt. Så nu har jeg besluttet, at jeg vil betale for det så kan jeg vel få det som jeg vil have det og lidt oftere end ellers. Og drenge/mænd ! Lad nu være med at skrive jeres eget telefonnummer på som svar eller at jeg kan få god sex gratis hos jer.
Gitte 39 år.

 
 
 
Kommentar
Fra : Rfou


Dato : 17-06-03 16:49

Det ville nok være lettere at svare, hvis Du fortalte i hvilket område Du bor.


Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 17-06-03 17:40

Hej, Gitte. det lyder da sjovt nok, dit projekt...
Men hvorfor vil du på forhånd afvise dem, som evt. vil tilbyde dig gratis sex??? Gør det noget, hvis manden også får noget ud af det?? Hvis bare I har aftalt præmisserne på forhånd, så kan det da ikke gøre noget, at I begge får gratis sex ud af det..
...Er selv handicappet, men har ikke lyst til købesex, fordi jeg synes, at sex uden følelser er uinteressant.Kommentar
Fra : mango


Dato : 17-06-03 18:34

Hej Gitte
Prøv at gå ind på www.babesline.dk der er mange som annoncerer og de er seriøse. Det er et portal hvor der også er en brevkasse...deriblandt også omkring sex og handicap. Jeg er selv kørestolsbruger, men er i den heldige situation at jeg har en mand og får mit behov dækket
-men jeg vil som birgitta da sige..hvis nogen tilbyder sig, hvorfor så ikke tage imod?? De ved jo hvad de går ind til

Knuser
Sus

Kommentar
Fra : bredefoedder


Dato : 17-06-03 19:41

PS: jeg bor i Kbh.

Kommentar
Fra : kanjegik


Dato : 17-06-03 20:03

Hej bredefoedder,

Jeg må sige at jeg undrer mig en smule over dit spørgsmål. Ikke forstået som nogen kritik, men min ældste storesøster er også handikappet og har som sådan ikke nogen problemer med at finde nogle mænd der også finder hende attraktiv.
Hun har dog brugt kontaktsider på internettet eller i aviser ind imellem, men det korte af det lange er, at der findes partnere til os allesammen - bare vi leder de rigtige steder.
Du fraskriver selv en eventuel kontakt via Kandu - altså ved du at der er folk der kunne finde på at kontakte dig på denne måde.
Du skriver ikke om der er andre hensyn at tage i forhold til dig - men jeg synes ærligt - at du skulle kaste dig ud i eventuelle kontaktannoncer eller tilsvarende - og skrive åbenlyst hvad dit handikap er og hvad dine behov er.

Med hensyn til købe-sex.... Tjaaah, det skulle da kun være for sex'ens skyld og fordi DU ikke vil tage stilling til mere end det.

Med venlig hilsen - og held og lykke med at få knald på.....

Kommentar
Fra : mickh


Dato : 24-06-03 13:37

Hej bredefoedder

En skam du bor i Kbh. Jeg har et bijob som gigolo, som ikke ret mange kender til. Jeg "servicerer" vel ca. 1 pige pr. md. og nyder det. Prisen i det nordjyske er 500 for 1 time. Jeg tror pigerne nyder denne form for sex, da det er ganske uforpligtigende og frem for alt hemmeligt.
Held og lykke.

Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 25-06-03 17:59

Hej, Gitte.
Jeg har tænkt lidt mere... Hvis det virkelig er købesex, du ønsker, så må du vel bare gøre som mændene gør: prøve dig frem! Du har jo annoncerne, og lidt kan du sikre dig i telefonen ved at fortælle, hvad det er, du vil have. Hvis det er godt, så kommer du tilbage. Ellers prøver du bare et andet nummer en anden gang.
Det vil være svært at bruge svar på kandu til ret meget i den sammenhæng, for vi er jo alle meget forskellige, og det, du synes er pragtfuldt, synes jeg måske er elendigt..
Hvis du har mod på det, så fortæl om dine oplevelser her i tråden... -Jeg er nysgerrig, hvad du finder ud af..

Kommentar
Fra : henrik1975


Dato : 19-11-03 20:41

Dit bedste bud er nok at starte med at ringe til de annoncer du finder. Du kan lære en masse allerede ved at snakke med den der tilbyder sig. Jeg har selv haft lignende arbejde, og jeg kender fyre som arbejder som "gigoloer". Mange af dem kan man hurtigt høre på, hvad de "kan".
Nu er tråden godt nok lidt gammel, men hvis det stadig har interesse, så læg en ny besked.

Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 20-11-03 16:54

Ja, hej, Gitte, -vi vil da gerne høre, hvordan det går?

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
 
Statistik
Spørgsmål : 177279
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6406920
Brugere : 218860

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste