/ Forside/ Interesser / Hus og have / Vand og VVS / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Vand og VVS
#NavnPoint
3773 14661
bennymand.. 7918
pbp_et 6740
pallebhan.. 5552
Keldd 4833
Hejdu58 3787
transor 3406
Fijala 3125
smuller54 2625
10  e.c 2605
gulvvarme
Fra : fredly7001
Vist : 175 gange
20 point
Dato : 07-10-14 16:07

gulvvarme virker ikke,telestat er oppe begge 2.køre 2 kredse den kalder på varme markør ved pumpe bliver nede ved grøn mht temperatur,men gulvet er koldt inu.har kørt 1 ½ døgn nu

 
 
Kommentar
Fra : pallebhansen


Dato : 07-10-14 16:54

Jamen du skal mærke på frem og returrøret ved telestat, for at se om der afsætte varme.
Det kan jo være at udetemperaturføleren siger at frmløbet kun skal være25 grader, fordi der er forholdsvis varmt ude.
Der sidder en "radiatortermostat" foran kredsen, som kan havde sat sig fast eller er stillet for langt ned. Se hvad den står på og så prøv at stille den op på 5 for at se om det var den der lavede numre.
VH Palle

Kommentar
Fra : 3773


Dato : 07-10-14 16:59

Formentlig har den en blandetermostat. Ryk hovedet af den og masser stiften. Det kan også være stifterne under telestaterne der lige skal have en omgang. Kører pumpen? Lyt vha skruetrækker mellem pumpe og øre.

Kommentar
Fra : fredly7001


Dato : 07-10-14 17:17

har li haft telestat af og trykket på stifterne der er varmt ind til pumpe med kold på udløb til gylv,hvor sidder hovedet på blandetermostat?

Kommentar
Fra : pallebhansen


Dato : 08-10-14 15:38

Stiften du søger sidder under blandetermostathovedet, som du kan tage af med en skruetrækker eller klemme lynkoblingen sammen og trække hovedet af, husk det skal sættes på igen med pilen samme vej som den er nu.
VH Palle

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173582
Tips : 31662
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383228
Brugere : 218252

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste