|
| mad opskrifter Fra : ferik | Vist : 691 gange 100 point Dato : 20-05-13 11:06 |
|
Kristi Himmelfarstdag den 9 maj, var vi til vort barnebarn’s konfimation, festen blev holdt
på Lindholm Høje, vi fik noget utrolig godt mad, Vikinge Buffet
http://lindholmhoeje-cafe.dk/?page_id=26
mange slags kød og grønsager, langsom stegt natten over
? er der nogen der ved, hvor jeg kan finde nogle opskrifter på langsom stegt mad
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 20-05-13 11:41 |
| | |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 20-05-13 13:52 |
| | |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 20-05-13 13:53 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 20-05-13 13:55 |
|
En himmerigsmundfuld som jeg så i Masterchef Australien.
1 stk svinekød med så tilpas meget fedt at man kunne lave flæskesteg, jeg prøvede selv med magert kød men det blev alt for hårdt.
Krydr med salt og peber, provencekrydderier.........whatever........og rul det stramt ind i flere lag husholdningsfilm, bind det løst så pakken ikke ruller sig ud.
Simrer svagt i vand 3-4 timer, tag pakken op og klip den op i en skål idet det flyder ud med sky der absolut ikke må gå til spilde, vær lidt forsigtig idet sværen er som smør.
Det var kun et pausetip som en Michelinkok viste uden at det indgik i en anden ret, men man kan så lade fantasien spille.
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 20-05-13 14:04 |
|
Langtids kalveculotte:
Giv stegen ca 75-85 grader i ovnen(varm luft). En 1 1/2 kilos steg skal have ca 5 timer. Giv stegen lidt grill(ca. 10-15 min) til sidst, for at få en sprød fedtkant.
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 20-05-13 14:06 |
| | |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 20-05-13 14:09 |
| | |
|
Røget svineskank
med knas, kål og røg
Mængden svarer til 4 serveringer
Svineskank
Svineskankene ridses i skråtern ned igennem sværen. Så kommes de i
en saltlage bestående af 10% salt, 2 laurbær, 2 enebær og en håndfuld
peberkorn. De kan klare 2 døgn i lagen inden røgning. Skankene tørres
af inden røgning, våde elementer tager ikke imod røg. De ryges 1 time
og kommes på køl. Ca. 5 timer inden servering lægges skankene i et
ildfast fad påsmurt en blanding af smør, eddike, hvidløg, timian, salt
og peber. De gives ca. 3-4 timer ved 140 c. Til sidst gives skankene
250 grader i ca. 10 min, inden servering så de bliver sprøde i sværen.
side 28 http://mmmzonen.dk/wp-content/uploads/2012/12/Brandbook_til_web1.pdf
http://ribevikingecenter.dk/da/oplevelser/vikingekoekkenet.aspx
| |
| Kommentar Fra : ferik |
Dato : 20-05-13 16:19 |
|
Ja det var aller tiders gode mad
prisen var vist 650- kr pr kuvert + drikkevarer
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|