|
| Fyld til lagkage - holdbar og uden fløde Fra : Ysseven | Vist : 476 gange 200 point Dato : 03-04-13 08:01 |
|
Hej derude...
Jeg har brug for hjælp til at finde på et fyld til en (bryllups)lagkage, som ikke må indeholde fløde og desuden helst skal kunne klare ca. 1 døgn udenfor køleskabet - i midten af maj...!
Et lag marmelade er ikke løsningen, da den helst skal have lidt højde.
Er der nogen, som ligger inde med en god idé og måske en opskrift...???
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 03-04-13 08:05 |
| | |
| Kommentar Fra : Ysseven |
Dato : 03-04-13 08:17 |
|
Det link går nu mest på selve kagen uden mælk... Jeg har brug for hjælp til fyldet.
Det er ikke p.g.a. allergi, men fordi kagen bliver stor og jeg har ikke køleskabsplads nok. Og så skal vi på dagen køre med den i bil i ca. 3 timer, og så går der yderligere nogle timer, før den skal spises.
Så jeg har brug for noget, som ikke bliver dårligt uden at komme i et køleskab - for midt i maj er der forhåbentlig blevet lidt varmere...!
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 03-04-13 08:24 |
|
Der er nu links til de tre opskrifter i det link, jeg har sendt dig. Men du kan da godt få dem enkeltvis:
http://www.maelkeallergi.dk/chokoladecreme-med-ananas-lagkagefyld
http://www.maelkeallergi.dk/vaniljecreme-med-mango-lagkagefyld
Den tredie opskrift er her:
Det sidste lag var en jordbær-creme. Her tog jeg blot Erlet igen, kogte en portion jordbær, blendede dem og smagte til med vaniljesukker. Efter afkøling blev det blandet sammen. Det er vigtigt at cremen ikke er for tynd, specielt i store kager. Du kan evt. komme lidt husblas i, hvis det er. Men husk på at cremerne sætter sig i løbet af natten og bliver mere faste. Under prøvebagningerne havde jeg faktisk problemer med, at min chokoladecreme blev for fast over natten. Dette var de 3 cremer jeg brugte til barnedåbskagen.
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 03-04-13 08:27 |
|
Endelig kan du jo lave en kagecreme baseret på kokosmælk i stedet:
Creme:
5 dl kokosmælk
4 spsk. sukker
ca 3 spsk. maizena
Det hele røres sammen og koges i 2 minutter under omrøring.
Læg kagen sammen med frugt og makroner
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 03-04-13 08:59 |
|
Uanset fyldet, så ville jeg sørge for at kagen kom til at stå køligt.
Kender du ikke nogle der kan låne dig en køletaske, eller køb en stor flamingokasse (koster ikke alverden) og læg nogle fryseelementer ved.
Fyldet kunne f.eks også være flødeboller - der er som regel ikke mælk/fløde i selv om navnet siger noget andet. Mas bollerne let, og fjern bundene, dernæst kagecrem og evt. jordbær.
Det kan lyde vammelt men er det ikke
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|