/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7791
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Til piaskov
Fra : Sandvad261
Vist : 494 gange
50 point
Dato : 09-02-13 21:48

Hej piaskov
jeg ser at du har et indlæg om Overtrækschokolade der knækker.
Årsagen til at den knækker er at der er en for står forskel i temperaturen mellem den overtrækstemperatur og så den temperatur du har på det der skal overtrækkes.

Hilsen og med god vind

 
 
Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 09-02-13 22:10



Ehm, hvor ser du det?

Accepteret svar
Fra : piaskov

Modtaget 60 point
Dato : 09-02-13 22:13

Nordsted...det er i tip jeg har givet.

Tak sandvad...jeg ved det.


Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 09-02-13 22:35



Nååå, det kan nu også klares ved at komme noget smør eller margarine i chokoladen

Kommentar
Fra : piaskov


Dato : 09-02-13 22:36

Citat
smør eller margarine i chokoladen

Nemlig så...men blød nougat kan også gøre det og det smager bedre...syns jeg .

Kommentar
Fra : o.v.n.


Dato : 09-02-13 23:02

Spis chokoladen og det som er tiltænkt at overtrækkes hver for sig så er der ikke noget som knækker

Godkendelse af svar
Fra : Sandvad261


Dato : 12-02-13 06:43

Tak for svaret piaskov.

Hej

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173459
Tips : 31650
Nyheder : 719565
Indlæg : 6382324
Brugere : 218248

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste