|  | 		    
					
    
        
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                | |  | Kommentar Fra :
  ingelein  | 
 Dato :  21-12-12 15:01
 | 
 |  | 
 
                Hej Nordsted1
 Ja, den tanke har også strejfet mig at jeg kunne bruge chokoladeknapper. Men hvor god er den chokolade i grunden? Er der ikke meget fedt i - i forhold til andre chokolader med mere kakaoindhold?
 Før julehilsen - Ingelein
                
                
                 |  |  | 
 |  |  | 
 
                Jeg bruger guldbarre fra Tom's.
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Godkendelse af svar Fra :
  ingelein  | 
 Dato :  29-12-12 16:43
 | 
 |  | 
 
                Tak for svaret Nordsted1.
 Jeg havde hakket min "fine" chohiloade, men brugrte så resten af chokoladeknapperne - med held.
 Jeg havde både hvide og nogle af lys chokolade liggende. Det må absolut være den højere fedtandel i knapperne som gør at de ikke smitter af.
 Mange hilsner - Ingelein
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Du har følgende muligheder |  | 
 |  | 
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
 Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
 |  |  | 
 |  |