|
 | Kommentar Fra : vagnr  |
Dato : 14-09-12 19:02 |
|
Olien skal selvf være en med smag, fx jomfruolivenolie, men avocadoolie kan også være lækkert, du må smage dig frem.
Eddiken, fransk el. italiensk vineddike, rød el. hvid, eller (min smag) endnu bedre balsamico, der også fås rød og hvid.
| |
 | Kommentar Fra : smuller54  |
Dato : 14-09-12 19:42 |
|
jeg holder meget af blandingen mellem olivenolie og æbleeddike.
Fik en græskarolie fra Slovenien- den er også fantastisk- og med en flot farve og den har virkelig en herlig smag.
Men ellers som vagnr. skriver- en balsamicoeddike til en olivenolie.
| |
 | Kommentar Fra : m13ark  |
Dato : 15-09-12 18:19 |
|
sådan et SÆT hedder en PLATMENAGE.
Man bruger en olie efter smag.....Oliven, hasselnød, valnød, eller du laver en olie efter egen smag, på en smagsneutral olie.
Eddiken kan være en vineddike, men jeg foretrækker en ganske almindelig lagereddike blandet med en æbleeddike. Det er en smag sag, men jeg synes vineddike er for kraftig.
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|