|
| Indbygget stegetermometer, pizzafunktion Fra : solling | Vist : 269 gange 100 point Dato : 16-06-12 09:19 |
|
hej alle "kanduere".
Så sidder jeg og kigger på nye ovne og der er godt nok sket en hel del. Jeg er blevet enig med mig selv om at det skal være med pyrolyse...dog er jeg lidt nervøs for energiforbruget..... mindst 2 timer ved 500 grader, det lyder helt vildt!!!
Nu er jeg så i tvivl om jeg skal have med stegetermometer og pizzafunktion. Jeg laver RIGTIG meget mad, bager meget, laver mange pizzaer og ja bruger i det hele taget min ovn meget så hvis det er ting der virker vil jeg jo gerne have dem. Men gør de det? .... det lyder næsten for godt til at være sandt. Er der nogen af jer der har erfaring med det?
Glæder mig til at høre fra jer
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 17-06-12 11:42 |
|
Citat mindst 2 timer ved 500 grader, det lyder helt vildt!!! |
men ikke desto mindre sandt...
Citat så hvis det er ting der virker vil jeg jo gerne have dem. Men gør de det? |
Selvfølgelig gør de det - ellers er det jo bare en bytter....
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 25-06-12 15:22 |
|
"klogere" bliver du kun af EGEN erfaring.... - eller af FAKTA
Der er jo garanti på produktet, og kan det ikke det de lover, så er det jo bare retur med varen...
andres erfaring kan højst give et fingerpeg, men er jo ingen garanti....
Egentlig en ret simpel funktion
Citat Pizzafunktion
Denne funktion kombinerer undervarme og varmluft i en ovn. Det giver en sprød pizzabund og en blød overflade. |
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|