/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7791
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
dis/røg som pynt i retten
Fra : kimpark
Vist : 460 gange
100 point
Dato : 02-02-12 12:38

Hej.

I det sidste afsnit af masterchef Danmark laver Timm Vladimir en ret han kalder efterårsskovbund. Inden dommeren skal smage den, hælder han skovsyre indfusion udover den, sådan at det kommer til at ligne dis, hvad er det der får det til at ryge sådan.

Har tænkt nitrogen, men det ville vel fryse retten så anyone?

 
 
Kommentar
Fra : snaptil


Dato : 02-02-12 12:45

det er tøis

Accepteret svar
Fra : snaptil

Modtaget 110 point
Dato : 02-02-12 12:46
Kommentar
Fra : snaptil


Dato : 02-02-12 12:47
Godkendelse af svar
Fra : kimpark


Dato : 02-02-12 13:21

Tak for svaret snaptil. Jeg tror du har ret..

Nu skal jeg bare lige finde ud af, hvordan det er han gjorde det :)

Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 02-02-12 13:48

I samme øjeblik tøris kommer i vand (eller noget andet varmt) fordamper det krafftigt, og laver noget tågeagtigt.

Men husk, at det hele tiden fordamper.

Til familiekonfirmationerne i 60'erne, var desserten en islagkage, leveret med tøris så den kunne holde sig frossen (køleskab, endsige dybfryser, var ikke hvermandseje), så da jeg kedede mig til en af dem, fik jeg fat i tørisen og lege med. Da jeg blev kaldt ned til bordet igen, fik jeg puttet resterne af tørisen i et syltetøjsglas, skruede låget på, og var heldigvis lige nået ud ad døren, før glasset eksploderede. Der var glassplinter overalt i værelset!

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173450
Tips : 31650
Nyheder : 719565
Indlæg : 6382297
Brugere : 218247

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste