Må jeg også lige foreslå denne 
dessert 
chokomousse a la Inez 
toms chokoladeskildpader 
alm mælkechokolade 
daim 
pasteuriserede æggeblommer 
fløde 
smelt chokoladeskilpader og evt alm. mælkechokolade over vandbad 
vær endelig ikke nærig med paderne. 
hæld evt lidt fløde i for at gøre chokoladen lettere at arbejde med. 
tilsæt pasteuriserede æggeblommer og rør til blandingen er glat 
pisk flødeskum og vend chokoladeblandingen i. 
knus Daim i ønsket mængde og bland i moussen som knas 
hældes i portionsglas og stilkes på køl 4-5 timer 
server med lidt flødeskum og knust daim på toppen. 
evt. sammen med frugt. 
Fra tv-programmet 4 stjerners middag.... den er blevet et stort hit hos os
http://kanal5.dk/4-stjerners-middag/index.php?mod=main&top=3&parent=3&id=48