/ Forside/ Karriere / Penge / Investering / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Investering
#NavnPoint
DAF_direk.. 3512
refi 2931
Nordsted1 2585
vagnr 1890
jakjoe 1499
o.v.n. 1010
transor 980
granner01 904
e.c 860
10  miritdk 860
grisekæber
Fra : karin42
Vist : 3248 gange
50 point
Dato : 09-01-11 18:49


hvem har prøvet at lave grisekæber ? de skal vist laves som benløse fugle ( det er jo en gammel ret )


 
 
Accepteret svar
Fra : vagnr

Modtaget 60 point
Dato : 09-01-11 18:58

Jeg laver svinekæber når jeg kan få fat i dem, men jeg tror ikke de er velegnede til benløse fugle, de skal simre ret længe, til gengæld er det noget pragtfuldt kød når det er færdigt, mørt og velsmagende.

Denne opskrift er rigtig lækker, selv uden parmaskinken (stegetid 1½ time, ca.

http://www.svinegodt.dk/smcms/Svinegodt/Opskrifter/opskriftsdatabasen/B/Brais_svinekaeb_oel/Index.htm?ID=1623

Kommentar
Fra : pifo


Dato : 09-01-11 21:17

Svinekæber smager dejligt, så det er da bare om at kaste sig ud i det.
http://bobedre.dk/mad/opskrift-hovedretter/opskrift-braiseret-svinekaebe-med-selleri-aeble-og-peberrod



Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 09-01-11 21:30

Jeg har indtryk af, at svinekæber som selvstændig spise er ganske nyt (herhjemme, i hvert fald) googlede lige svinekæber før 2000, 2 hits, nu er der over 6000.

Så den gamle måde at spise svinekøber på har været som en del af den sylte der blev kogt på grisehovedet, det har jeg selv prøvet en del gange, når jeg fik købt ½ gris.

Og, medmindre du har en superslagter, skal du nok regne med at bestille dem, det er sjældent de har det på lager. Men det er ebstemt umagen værd!

Husk, hvis det ikke er gjort (og det har jeg aldrig oplevet det var) at skære de sølvagtige sener af (ligesom på svinemørbrad).

Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 09-01-11 21:33

Øh, tror ikke du skal spise svinekøberen, det er vist ulovligt Helt ebstemt

Måske skulle jeg læse korrektur inden jeg trykker på send!

Godkendelse af svar
Fra : karin42


Dato : 10-01-11 10:28

Tak for svaret vagnr.

det må jeg prøve go' mandag

Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 10-01-11 10:57

Selv tak, og god fornøjelse med madlavningen

Kommentar
Fra : muldvarp1


Dato : 10-01-11 11:19

Det har jo osse den fordel at det har været i munden før .

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173446
Tips : 31650
Nyheder : 719565
Indlæg : 6382270
Brugere : 218247

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste