|  | 		    
					
    
        
            
                
                        
                
            
            
                
                | |  | Kommentar Fra :
  smuller54  | 
 Dato :  31-10-10 15:13
 | 
 |  | 
 
                hvis der eks. er tale om 2 plader -lægger du dem sammen med en smule vand og ruller ud så den passer til suppeskålen.
 den bliver nok 2 mm tyk.
                
                
                 |  |  | 
 |  |  | 
 
                Det er sikkert fordi, at de fleste køber færdig butterdej, som ligger i køleren i supermarkederne.
 Kan købes i ruller eller plader, som  efter kort optøning er klar til brug.
 Hvis du selv laver butterdej, ruller du den bare ud i tykkelse som almindelig dej til pitza, pølsehorn altså ikke særlig tyk - da butterdej hæver flot.
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Du har følgende muligheder |  | 
 |  | 
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
 Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
 |  |  | 
 |  |