/ Forside/ Interesser / Hus og have / Hus og have / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Hus og have
#NavnPoint
Nordsted1 30351
3773 22986
pbp_et 20041
dova 19847
ans 13847
stig54 12614
vagnr 12299
transor 10878
trimare46 9592
10  refi 8540
Vaskemaskine AEG LN68661
Fra : freiwall
Vist : 736 gange
200 point
Dato : 28-10-10 13:02

Der er opstået en fejl som viser sig således:
Hvis man stiller programvælger på et program, ligemeget hvilket, viser den tiden, lænsepumpen kører, der er rødt lys i "VASK", "START/STOP og "LÅGE" i ca. 15 sek. hvorefter displayet viser "1" og pumpen stopper. Prøver jeg så at trykke "START" viser den "ERR". Hvis der er nogen der ved, og vil fortælle det , hvad det er der plager den vil jeg være meget taknemmelig. Jeg har før i tiden lavet hvidevarer, men det var før elektronikkens tid.

 
 
Kommentar
Fra : www.hvidevaredele.dk


Dato : 28-10-10 14:14


Hej Freiwall

Prøv at kontrollere ( vad afmont af maskinens bagplade ) om ikke der står vand nede i maskinens sikkerhedsbund..? ( Sikkerhedssystem påvirket, og maskinen kan ikke andet end "udpumpning" )

Fjern vandet og nulstil / reset elektronikken !

Send mail-forespørgsel i vores web-shop-system - det er GRATIS ! - så sender vi dig en mail med proceduren for nulstilling / reset af maskinen + en oversigt over fejlkoder mm.

Mvh. Ole Futtrup Brink
www.hvidevaredele.dk


Kommentar
Fra : cantona2


Dato : 17-11-10 08:24

kunne måske lyde som om der sidder noget i pumpen
på vores,kommer der også et nr. som fejlmelding
og det er gerne fordi der sidder et søm,eller lignende nede i pumpen
vi kan åbne den på forsiden med en stor skrueprop,og pille det ud
god held med det

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173466
Tips : 31650
Nyheder : 719565
Indlæg : 6382392
Brugere : 218248

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste