|
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 23-05-10 20:17 |
|
Citat Et godt råd for at undgå misfarvning er, at presse kernen fra avocadoen ned i skålen med guacamole, så kun toppen ses. Pres herefter husholdningsfilm ned over skålen, så du fjerner alle luftbobler. Kernen er avocadoens naturlige konserveringsmiddel, og når du emballerer med fi lm, genskaber du avocadoens oprindelige beskyttelse mod ilt. Så har du dip i fl ere dage – i den rette kulør. |
http://www.gorenje.dk/support/rad_tips/uuuh/emballage/guacamole
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 23-05-10 20:39 |
|
hmm, tja "ans"....det var der ikke så meget nyt i, synes jeg,
men hvad er det, der gør at kernen virker sådan? Det er den kemiske reaktion, jeg kunne tænke mig at forstå. Indeholder kernen citronsyre f.eks?
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 23-05-10 21:44 |
|
Tjah, helt uvidenskabeligt, jeg laver Guacamole 3-4 gange/måned, smider kernen i kompostpanden, skal molen stå længe får den lidt film over, det bliver aldrig brunt.
Jeg tror det afgørende er, at holde så meget luft=ilt, væk fra molen, så der ikke er ilt der kan gå i forbindlese med avocadoen, altså film mast ned på molen.
Og selv når jeg ikke gør det, skal det stå meget lønge for at blive brunt/sort.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|