|
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 22-03-10 13:50 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 22-03-10 13:51 |
| | |
| Kommentar Fra : Christa.N |
Dato : 22-03-10 13:54 |
| | |
| Kommentar Fra : bublebee |
Dato : 22-03-10 14:02 |
|
Hehe det er rigtig :) og smager skøøønt.
Men det var nærmest rigtig chokoladekage hvor bunden var bagt og resten frosset.
| |
| Kommentar Fra : onetime |
Dato : 22-03-10 14:07 |
|
Har opskriften liggende som .pdf.
Hvis du giver mig en mail adresse kan jeg sende den.
Ellers er der noget ligenden he:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=27831
Går også under navnet Italiensk trøffelkage!
Husk at den kan være svær at skære, derfor kommes den i fryseren 30 min før den skal serveres!
ps. Hindbær-coli går virkelig godt til, samt et stykke vanilje is!
Hinbær-Coli laver du ved at koge nogle hindbær evt. frosne, og tilsætte en lille smule flourmelies.
| |
| Kommentar Fra : bublebee |
Dato : 22-03-10 14:17 |
|
min mail er jane@zaber-knudsen.dk
Lyder nu lækkert
| |
| Kommentar Fra : onetime |
Dato : 22-03-10 14:40 |
| | |
| Kommentar Fra : onetime |
Dato : 22-03-10 14:48 |
|
og Pinje-kærner kan altså undlades, eller erstattes med mandler, Ristet mandler, revet hvid chokolade eller hvad man nu har lyst til.
Men somsagt er hindbær coli næsten et must, da det lidt syrlige hindbær går super godt til den tunge chokoladekage.
| |
| Kommentar Fra : onetime |
Dato : 22-03-10 14:51 |
|
Det med fryseren er et tip jeg fik da jeg arbejdet som cater (catering) :), da det skulle se flot ud når den blev serveret som potions anretning.
PS. Kagen er fryseegnet, ellers skal den blive i køleskabet :)
| |
| Kommentar Fra : bublebee |
Dato : 22-03-10 14:55 |
|
Kan være det øverste var køleskabskoldt. Det var blødt som ikke bagt dej og koldt.
Er nogle år siden efterhånden nemlig. Men den der skal da lige prøves af :)
| |
| Kommentar Fra : Christa.N |
Dato : 22-03-10 14:56 |
|
Godt indsidder tip onetime
- men spørgsmålet lød således
Citat halvdelen af den var bagt og den anden halvdel var frosset |
| |
| Kommentar Fra : bublebee |
Dato : 22-03-10 15:08 |
|
hehe nej var desværre ikke stiv gg :) ikke lige der i hvert tilfælde.
Har hele tiden husket den som frossen, men man kunne godt stikke i det, så måske det alligevel bare var fra køleskab.
Puuhaa den hukommelse altsp.
| |
|
Jeg har opskriften på Verdens Bedste chokolade-drøn!
Truntes Vulkankage.
Vanille-softice og hindbær-puré.
Anret hindbærpuré på tallerken/asiet læg flot udskåret chokoladekage på, og et par kugler softice. Pynt evt. med eksotiske frugter, f.eks. karambole i skiver.
Måååms!
Vil liige checke, om ikke jeg har opskriften herinde.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|