/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Overtræksnougat
Fra : Sandvad261
Vist : 632 gange
100 point
Dato : 21-01-10 16:58

Hvordan er det nu lige at man gør det.
Jeg stod her med en gang blød nougat, og den smeltede også fint, men den skulle jo gerne være lidt mere flydende til overtræk, så jeg havde læst et sted at man kunne bruge smør eller mælk til overtrækschokoladen, så for at gøre det så godt, kom jeg 2 skefulde fløde i nougaten, og så gik det ellers skævt, nu ville den ikke flyde ud/smelte, hvad bruger man så, for at få den bløde nougat til at arte sig, så den kan bruges til overtræk.

Hej

 
 
Kommentar
Fra : transor


Dato : 21-01-10 17:17

Man bruger da chokolade til overtræk. Det brune stads som her i landet går under betegnelsen nougat er, så vidt jeg ved sukker og fedt og vand med emulgator. Ved at komme mere væske i har du brudt emulsionen.

Ægte nougat er noget helt andet. Den hvide er baseret på honning, nødder og æggehvider. Den brune er med andre nødder og honning.

Accepteret svar
Fra : smuller54

Modtaget 110 point
Dato : 21-01-10 17:25

http://www.isabellas.dk/Mad/Soede%20sager/Fyldig%20chokoladekage.aspx

Hvis det skal bruges til en kage- står der her, at der tilsættes olie
mvh smuller

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 21-01-10 17:27



Som du selv er inde på - brug smør -

Jeg har ikke prøvet det til nougat, men jeg bruger det til overtrækschokolade

Godkendelse af svar
Fra : Sandvad261


Dato : 21-01-10 17:34

Tak for svaret smuller54.
Det var lige det jeg søgte efter.

Hej


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407822
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste