/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Indmad til AND
Fra : tararam
Vist : 1737 gange
145 point
Dato : 24-12-09 10:04

Lige på falderebet........

Vil i den ene af Ænderne putte/lave indmad......

Er der nogle der har en god opskrift / krydderier etc..... andet end lige at drøne hak.svinekød ind.

Normalt bruger vi bare æbler/svesker med vil prøve noget andet med den ene af ænderne denne gang.

OG GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL ALLE SAMMEN PÅ KANDU

 
 
Accepteret svar
Fra : LarsLøkken

Modtaget 155 point
Dato : 24-12-09 10:38

Rødløg i grove stykker, svesker, syrlige æbler, samt et par laurbærblade.. Velbekomme

Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 24-12-09 11:30

Jeg har lige fyldt to ænder, den ene med den klassiske, æbler og svesker, den anden med hakket kylling, plejer at være gris, men alligevel, med grofthakket kyllingelever, lidt hvidløg, estragon rørt som fars med fløde, æg og rasp. Heldigvis blev der noget til overs af farsen, den bliver til en lille paté til juleforkosten 2. juledag, i et en form foret med bacon.

Og rigtig glædelig jul. for en gangs skyld hvid ovenikøbet!

Kommentar
Fra : lexusmerlot


Dato : 24-12-09 12:59

Jamen med den traditionelle fyldning går man ikke forkerrt: pignon æbler, svesker og hakkede valnødder, det virker. Glædelig jul

Godkendelse af svar
Fra : tararam


Dato : 14-03-10 06:49

Tak for svaret LarsLøkken.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407815
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste