/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / Andre operativsystemer / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andre operativsystemer
#NavnPoint
refi 2470
o.v.n. 2080
Klaudi 2035
PARKENSS 1086
e.p. 955
e.c 938
tedd 778
Fijala 700
miritdk 585
10  ramram 510
Musemakør i vista
Fra : CerwinVega
Vist : 776 gange
165 point
Dato : 01-10-09 03:42

Min makør ikoner er begyndt på noget underligt.

Når jeg åbner windows media player for at afspille en film og jeg trækker filmen over på tv out skærmen som er mit tv, så sker der ofte at pilen bliver lavet om til en lodret stiblet linje/streg.

Hvis jeg genstarter er pilen normal igen, eller nogle gange hjælper det hvis jeg bevæger makøren frem og til bage fra pc skærm til tv out skærm. syntes det er ret underligt og har ingen anelse hvad det er.

Jeg bruger både antivirus og diverse rense programmer.



 
 
Kommentar
Fra : mooseinc


Dato : 01-10-09 11:04

Hejsa,

Jeg har ikke en løsning på dit problem, men jeg oplever ofte en lignende ting når jeg selv ser videoer i windows xp. Ofte hænder det at musemarkøren forsvinder fuldstændig.

I windows xp kan du ved museindstillinger i control panel, sætte den til at vise en markør for hvor musen er ved at holde ctrl knappen nede.
Jeg tror der findes en lignende løsning i Vista. Kig under markørindstillinger i muse-menuen i control panelet.

Men det store spørgsmål er nu, om du bliver nødt til at genstarte hele din computer eller om du mener at du kun genstarter programmet for at musen bliver normal!?

Hvis musen kun ser sådan ud når du afspiller videoer kan det jo være ret ligemeget om den er en pil, en streg eller om den skifter farve, så længe den blot er normal igen når du afslutter videosekvensen.

Moose

Kommentar
Fra : CerwinVega


Dato : 01-10-09 14:38

Jeg kan godt se makøren, men den har bare taget form som en lodret stiplet linje og den bliver sådan selvom jeg lukker afspiller programmet. Indtil jeg genstarter eller prøver at køre frem og tilbage mellem mine 2 skærme, så kan jeg være heldig at den tager normal form igen.

Ret træls !

Tænker på det kan være codec eller grafik kort driver måske ?


Kommentar
Fra : CerwinVega


Dato : 01-10-09 22:27

Bump

Kommentar
Fra : CerwinVega


Dato : 03-10-09 20:34

Prøver lige ned andre codec for tror shark 007 stinker max

Accepteret svar
Fra : Klaudi

Modtaget 165 point
Dato : 03-10-09 20:49

Du kunne jo prøve denne
K-Lite Mega Codec Pack 5.10
http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/

Godkendelse af svar
Fra : CerwinVega


Dato : 04-10-09 06:09

Tak for svaret Klaudi.

Kommentar
Fra : Klaudi


Dato : 04-10-09 07:29

Velbekommen

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173471
Tips : 31650
Nyheder : 719565
Indlæg : 6382444
Brugere : 218248

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste