/ Forside/ Teknologi / Hardware / Lydkort / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Lydkort
#NavnPoint
Klaudi 2530
o.v.n. 2068
miritdk 1625
tedd 1508
refi 1265
pallebhan.. 880
Fijala 850
severino 741
peet49 660
10  Sunowich 657
Ingen lys på bærbar "Vista"
Fra : import1995
Vist : 477 gange
50 point
Dato : 29-07-08 13:26

Efter at have inst. windows vista på min Fu. Siemens Amilo Pro v2085 er der ingen lyd på mere har prøvet alt synes jeg, hvad kan jeg gøre, er ikke den store IT-nørd MVH Bent

 
 
Kommentar
Fra : refi


Dato : 29-07-08 13:39

Du mangler sandsynligvis drivere....

Man kan ikke bare skifte styresystem uden at have alle motherboarddrivere der hører til netop DEN hardware og DET styresystem....

Kommentar
Fra : refi


Dato : 29-07-08 13:41

Sikker på den overhovedet kan køre med Vista ?????

Kommentar
Fra : import1995


Dato : 29-07-08 13:48

Den kører super, bare uden lyd desværre !

Kommentar
Fra : refi


Dato : 29-07-08 13:49

Så må du på "jagt" efter driver der passer til dit lydkort.....

Kommentar
Fra : import1995


Dato : 29-07-08 13:53

hvordan finder jeg ud af 110% hvad det er for et lydkort, kan ikke rigtig se det synes jeg i enhedshåndtering

Accepteret svar
Fra : refi

Modtaget 60 point
Dato : 29-07-08 13:58

Denne f.eks.

http://www.hwinfo.com/

Kommentar
Fra : import1995


Dato : 29-07-08 14:03

tak, jeg prøver, tak for hurtig hjælp ! jeg kommer tilbage med point til dig

Godkendelse af svar
Fra : import1995


Dato : 05-08-08 10:07

Tak for svaret refi.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173474
Tips : 31650
Nyheder : 719565
Indlæg : 6382458
Brugere : 218248

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste