/ Forside/ Teknologi / Hardware / Bundkort / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Bundkort
#NavnPoint
tedd 7545
BjarneD 3920
peet49 3555
Gambrinus 2905
dk 2525
Klaudi 1380
Manse9933 1215
dos-man 1010
Brommi 1005
10  srhansen 945
P4C800-E Deluxe/IDE-indstillin
Fra : Jonassen
Vist : 321 gange
200 point
Dato : 05-03-08 00:32

Jeg har haft lidt problemer med min opsætning.

Mit grafikkort røg (et asus geforce 6800ge). Efter at have rodet med PC'en fik jeg en fejlmelding og valgte at sætte BIOS'en til default indstillinger.

Jeg ville så formatere min PC med Vista. Jeg sætter DVD'en som 1. boot - Opstarten af formateringen fungere fint, men et stykke henne stopper den og beder om en driver til DVD-afspilleren. Den har ALDRIG bedt om driver ved formatering - hverken under XP eller Vista. Jeg har også søgt på nettet og eksistere der heller ikke en driver til DVD'en.

Jeg er rimelig sikker på at det er pga default indstillingen af BIOS'en at problemet opstår.

DVD-afspilleren er sat som Master på sekundær IDE-kanal, så problemet må opstå omkring den Primære IDE-kanal eller hva' ?

Jeg kan huske at da jeg fik bundkortet var jeg inde og indstille et eller andet omkring IDE-kanalerne, men har glemt hvad.

Bundkortet er et P4C800-E deluxe.

Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig med dette problem?


 
 
Kommentar
Fra : transor


Dato : 05-03-08 01:26

Du har vel indlæst riverne til bundkortet ?

Du skriver at du formatterer din PC. Det er da vel kun en software formattering af harddisken du mener. Alt andet er jo ret voldsomt.

Kommentar
Fra : transor


Dato : 05-03-08 01:27

driverne skulle der stå ?


Kommentar
Fra : Jonassen


Dato : 05-03-08 01:56

Hej Transor.

Ja, der er kun tale om formatering af Windows Vista. Det er ren rutine - derfor kommer problemet også lidt bag på mig.

Det eneste nye der har været er at jeg har måtte defaulte BIOS indstillingerne. Derfor føler jeg mig lidt skråsikker på at det er der problemet er opstået.

Jeg skal måske også for en god ordens skyld nævne at jeg kører med SATA og at Primær IDE-kanaler er tomme.


Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 05-03-08 03:10

Mystisk, men der kan jo være smuttet noget andet på bundkortet samtidig med grafikkortet.

Nu har det Asus med en P4 jo nogle år på bagen, såeh.....

Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 05-03-08 09:59

Hvad har du siddene på de 4 IDE kanaler
Har du noget siddende på SATA kanalerne.

IDE primary HD (C:) sat som master
IDE primary et eller andet sat som slave

IDE sekundary HD /DVD sat som master
IDE sekundary HD/DVD sat som slave

Ikke alle HD kan køre som slave når CD/DVD er master

Har du ikke en alm. CD læser du kan sætte i mens du installerer.

Annuller spørgsmålet
Fra : Jonassen


Dato : 07-03-08 23:27

Fejlen har rettet sig selv. Jeg lod PC'en være slukket natten over - og vupti - dagen efter fandt den selv drevet igen.

Mystisk!!!

Men tak for indsatsen til dem der forsøgte at hjælpe.


Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173584
Tips : 31662
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383244
Brugere : 218252

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste