/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Indbagte løgringe
Fra : netper
Vist : 2524 gange
100 point
Dato : 13-02-03 00:15

Hvordan laver man denne ret, eller det vil sige at det er jo nærmer et tilbehør eller en snack.

Jeg går ud fra at de skal dyppes i en beignetsdej eller panekagedej og frituresteges, men hvordan gør man med løget ??

Mvh
Per

 
 
Kommentar
Fra : Lequack


Dato : 13-02-03 00:20

Skærer det i (tykke) ringe og vender dem i æg og mel/salt/krydderier... Skulle efter sigende blive bedst hvis løgringene har ligget i koldt vand 20 min.


Accepteret svar
Fra : bantam

Modtaget 100 point
Dato : 13-02-03 16:23

Hej netper

Jeg bruger denne dej, og kan også bruges til mange andre ting, bla. champignon.

Orlydej:
125 g mel
1/4 æg
1 dl øl
1/2 dl lunkent vand
1/4 dl olie
salt og sukker
1 pisket æggehvide

Mel, æg, øl, vand, olie, samt salt og sukker piskes sammen til en glat dej. Hviler 1 time, hvorefter den stiftpiskede æggehvide vendes i. Dejen skal straks anvendes når de piskede hvider er blevet tilsat.

Steges i gryde med olie til de er gyldne.

Håber det kan bruges

Med venlig hilsen
bantam



Kommentar
Fra : bantam


Dato : 13-02-03 16:31

Glemte at sige at jeg plejer bare at skære løgene i den tykkelse skiver jeg ønsker, og så bare vende dem i dejen, og de smager "himmelsk"

mvh
bantam

Kommentar
Fra : bantam


Dato : 13-02-03 16:31

Glemte at sige at jeg plejer bare at skære løgene i den tykkelse skiver jeg ønsker, og så bare vende dem i dejen, og de smager "himmelsk"

mvh
bantam

Kommentar
Fra : netper


Dato : 13-02-03 16:50

hej bantam

Det lyder som om at orlydej og beignetsdej er noget lignende det samme, altså en slags pandekagedej, mener det er den samme dej jeg bruegr til at dyppe hyldebærblomst i og friturestege

Mvh
Per

Kommentar
Fra : bantam


Dato : 13-02-03 17:00

Så vidt jeg engang fik fortalt af en kok på mit job, er det den samme dej.

Har du prøvet at tilsætte en østrisk eller tysk hvidvin et par stilke skovmærker og lade den stå til næste dag, og så serverer den til de sprøde hyldeblomster, det er guf.

mvh
bantam

Godkendelse af svar
Fra : netper


Dato : 13-02-03 18:24

Tak for svaret bantam.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177354
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407402
Brugere : 218867

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste