/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10249
pifo 9117
vagnr 8522
piaskov 8417
ans 7546
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frøsnapper
Fra : Maleje
Vist : 2671 gange
100 point
Dato : 24-09-07 13:49

Hejsa,

Er der nogen der har en opskrift på frøsnappere.

Det skal ikke være sådan nogle søde nogle - som vist også hedder frøsnappere.

Og helst heller ikke af ren butterdej...

Håber I kan hjælpe!


 
 
Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 24-09-07 13:58
Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 24-09-07 13:59

IKKE butterdej - sorry - men hvad så ??????????????????????????

Kommentar
Fra : Maleje


Dato : 24-09-07 14:14

En eller anden form for dej i stedet eller evt. af blanding af butterdej og noget andet.

Synes de bliver lidt for smuldret med ren butterdej.

Men det kan være der ikke findes sådan nogle... :S

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 24-09-07 14:18

hmm - jeg husker noget om at lave frøsnappere af samme opskrift som thebirkes - men det er jo sødt

skal du bruge det til andet end kagelignende noget så kan du lave en pitadej og lave minipitaer - det er da nemt

Kommentar
Fra : TanteAnne


Dato : 24-09-07 15:00

Frøsnappere som hos bageren tænker du nok på.
Jeg tror det er en gammeldags winerbrødsdej, du ved der hvor man ruller smør i dejen. og lader dejen hvile i køleskabet imellem, det er en større proces, så er det en remonce( sukker og smør) der er smurt på tilsidst. Find en opskrift på tebirkes lav dem lidt større sno dem og rul dem i sesam inden du bager dem.Så tror jeg du får det der kommer tættest på.

Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 25-09-07 08:27

gad vide, om du tænker på sløjfer, som er lavet af halvt butterdej og halvt mørdej.
butterdejejn udrulles tyndt. ligeså mørdejen, som så lægges ovenpå butterdejn.
skæres i strimleer på ca.2x12 cm. stykkerne vrides en omgang og lægges på en usmurt plade. pensles med æg , drysse med tesukker,
bages ca. 20 min. ved 200 grader

god appetit

Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 25-09-07 08:36

gad vide, om du tænker på sløjfer, som er lavet af halvt butterdej og halvt mørdej.
butterdejen udrulles tyndt. ligeså mørdejen, som så lægges ovenpå butterdejn.
skæres i strimler på ca.2x12 cm. stykkerne vrides en omgang og lægges på en usmurt plade. pensles med æg , drysse med tesukker,
bages ca. 20 min. ved 200 grader

god appetit

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 167603
Tips : 31216
Nyheder : 719565
Indlæg : 6330724
Brugere : 217823

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste